Skocz do zawartości

zaisnienie w 500

lolek1969

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szpeców

mam bardzo konkretne pytanie i nadzieję na konkretną odpowiedź

otóż co konkretnie trzeba zrobić żeby mając całkowicie świeżą stronę powiedzmy www.ZycieKrakowa.pl żeby znalazłą się w pierwszej 500 google. choćby na 500 miejscu na hasło Kraków.

z góry dzięki za konkretne odpowiedzi ale i te bardzo prześmiewcze i dowcipne lecz nic nie dające.

no przy okazji zapytałbym czy łatwiej byłoby odpuścić to zyciekrakowa.pl a poszukać domny mającej w nazwie liczbę pojedynczą czyli coś tam kraków.pl

ps. ta domena to tylko wymyśłony przykład żeby było wiadomo o co mi śmigło :D

top500 to chyba mało ambitne wyzwanie i odpowiednio mało przynoszące korzyści z tego faktu :D

dodaj do kilku katalogów pod hasłem kraków, ustaw też w title strony na początku również kraków i pewnie w wymarzonym top500 będziesz za jakiś czas

dzięki panowie. Wiem że mało to ambitne ale od czegoś trzeba zacząć. korzyści nie oczekuję żeadnych. Reklamy tam też nie będzie ani żadnych zarobków. ze sztucznym linkowaniem też nie mam zamiaru robić. Poprostu będę tą stronę traktował jako hobby, codziennie dodawał nowe treści i obserwował czy strona sama awansuje do góry na przestrzeni miesięcy i lat. Treści napewno będę codziennie dodawał oryginale bo poprostu lubię pisać i pomyśłałem że lepiej pisać na stronę niż do szuflady. nawet gdybym nic nie pisał nowego tylko wklejał to co napisałem do tej to mógłbym przez wiele lat codziennie dodawać po trochę tekstu.

Głowa do góry ;) Trochę ponad 2 lata temu założyłem stronę, na której jest wartościowy content (pasjami powielany na innych stronach). Dodałem ją dosłownie do kilku katalogów (m.in. Zgred ją przyjął :) ) i praktycznie nic więcej nie robiłem. Po pół roku zgłosiłem ją do pewnego konkursu. Dostała wyróżnienie i jedynie na chwilę mocno wzrosła oglądalność ale dzięki temu "nabawiła się" mocnych linków - m.in. z Times'a. Płaciłem copywriterowi, który regularnie dokładał do niej nowe, ciekawe treści. Teraz jest w TOP na wiele konkurencyjnych fraz, ładnie ciągnie nowe strony do góry jak je na niej podlinkuję a zaplecza ma ZERO. Wszystko wymaga czasu ;)

Baza zdjęć z fotoradarów - Sprawdź szybko i za darmo, czy fotoradar Cię złapał.

A tak swoją drogą, byłoby fajnie gdyby strona działała.

Wrzuć trochę linków na fora związane z Krakowem, może na jakieś blogi o Krakowie. Nie tylko szybciej zdobędziesz top 100, to jeszcze zwiększy ci się ruch na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności