Skocz do zawartości

Silny kataog stron

gdaq

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj z rana zasiadłem na szybko zrobiłem grafikę do nowego seo katalogu i udało się go od razu dziś uruchomić ;)

Na początku wpisy są darmowe. Wymagam unikalnych opisów na minimum 450 znaków.

Katalog jest świeżutki więc jeszcze nie linkowany i może zawierać małe chochliki graficzne, ale jak w poprzednim zadbałem o ładną oprawę graficzną ;)

Moderacja minimum raz na 2 dni.

Zapraszam do dodawania wpisów Silny katalog stron https://www.silnykatalogstron.pl/

ps. aha i działają multikody z poprzedniego mojego katalogu

Katalog prezentuje się całkiem fajnie.

Popraw m.in. https://www.silnykatalogstron.pl/motoryzacj...ierowcow,p,276/ (kategoria wybrana przypadkowo) - chodzi o to, że jak jest mało rzeczy na podstronie to źle pokazuje się tło :)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Ostatnio zmodyfikowane strony są totalnie niewidoczne. Tło waży aż 0,5MB, to sporo, jak na katalog stron :) Ogólnie dość nieczytelne, ale skoro ma być silne ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Panowie bardzo dziękuję za wszystkie uwagi.

Zrobione:

- tagi,

- ostatnio zmodyfikowane strony,

- strona wpisu,

- zmniejszenie wielkości obrazka w tle,

- button szukaj,

- zwiększona czcionka w kategoriach.

Jeśli Wasze czujne oko jeszcze coś zauważy piszcie. Gdzieś za tydzień będę ruszał kolejny katalog macie jakieś fajne pomysły na grafikę? Może ciekawe inspiracje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności