Skocz do zawartości

Zmiana CMS-a strony a pozycjonowanie

zxczxczxc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na stronie mojej zmieniam CMS-a z jakiegoś starego (stronkę odziedziczyłem) na nowego- Wordpressa. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z pozycjonowaniem- czy pozycjonowanie będzie odbywało się zupełnie od początku?

Dodam że stronką jest wysoko w google....

Ile będzie takie pozycjonowanie trwało? I jakich narzędzi użyć do utrzymania pozycji w wyszukiwarkach? oprócz wtyczek seo itd?

pozdrawiam

jeśli będą się różniły adresy poszczególnych podstron, to zadbaj o to by były porobione przekierowania

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

jeśli będą się różniły adresy poszczególnych podstron, to zadbaj o to by były porobione przekierowania

Jak zrobić takie przekierowania ? bo nie bardzo zrozumiałem :)

To zależy czy wysoko stoi strona główna czy jej podstrony. Zadbaj o 301 w odpowiednich miejscach i wszystko powinno być ok. Spodziewaj się raczej chwilowego tańca z gwiazdami.

Jak sprawdzić czy strona główna czy podstrony?

301-co to jest?

Zacznijmy od początku - jak długo/jak intensywnie była pozycjonowana domena? Podejrzewam, że nie długo, przy odrobinie szczęścia nie odczujesz wielkich zmian. A z 301 chodziło kolegom o formę bezbolesnego przekierowania usera z adresu na adres :) No i Google też niby wtedy szybciej ogarnie temat. Ale jeżeli nie było szału z SEO wcześniej to i nie masz co się w to bawić, tylko linkować wszystko na odpowiednie podstrony z nowymi adresami.

Zacznijmy od początku - jak długo/jak intensywnie była pozycjonowana domena? Podejrzewam, że nie długo, przy odrobinie szczęścia nie odczujesz wielkich zmian. A z 301 chodziło kolegom o formę bezbolesnego przekierowania usera z adresu na adres :D No i Google też niby wtedy szybciej ogarnie temat. Ale jeżeli nie było szału z SEO wcześniej to i nie masz co się w to bawić, tylko linkować wszystko na odpowiednie podstrony z nowymi adresami.

domena pozycjonowana była kilka lat-tak jak pisałem dostałem w spadku. 301 czyli przekierowanie z strony starej na obecną? rozumiem że później można już korzystać tylko z jednej ;]?

czyli bez SEO mam robić ;]?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności