Skocz do zawartości

Podstawowe narzędzia wspomagające

Jasiek7

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Praktycznie wszystko co tu opisałeś da się zastąpić darmowymi alternatywami.

Dlaczego napisałem praktycznie? Ponieważ kasy na SB4 Edytor bym nie żałował, jest to na tyle dobra aplikacja, iż warto zainwestować.

Automaty do precli, katalogów, programy działające podobnie do xR czy Scrapeboxa również są całkowicie za free wystarczy poszukać ;)

Kilka z tych darmówek opisywałem na swoim blogu więc zapraszam => https://techformator.pl/webmastering/

Ps. Nie namawiam Ciebie tutaj do nieinwestowania w płatne rozwiązania, lecz sugeruję abyś się rozejrzał w sieci za darmowymi odpowiednikami, a uwierz mi że znajdziesz ;)

Pozdrawiam

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

a ja podbiję autoreklamę Miona.

rzeczywiście narzędzia są warte swojej ceny

(chociaż, jako użytkownik uważam, że spokojnie mógłby podnieść cenę...ale, Darku, nie bierz tego bardzo do siebie ;))

jasne, że wszystko można tanio, darmo albo wręcz ręcznie,

ale mam taką małą schizę: lubię dużo, dobrze i szybko ;) niestety nie zawsze darmowe produkty są mi to w stanie udostępnić.

Z niedrogich a zdecydowanie wartych polecenia narzędzi - ScrapeBox - i wcale nie mam tu na myśli jego "zdolności" jako spamiarka ;)

Najlepiej wejdź do Narzędzi i z pewnością troszkę ciekawostek znajdziesz

dymna.jpg

do automatycznego katalogowania warto kupic najnowszego escata za 190zł czy lepiej zainwestowac wiecej w donlinkage? czym one sie wlasciwie roznia?

w tym zestawieniu stworzonym przez Kojotka możesz sobie sprawdzić różnice między tymi aplikacjami

tak jak wspomniałeś support jest tragiczny

wycinek z licencji escat max 3.6

"Możliwoć katalogowania tylko własnych stron stron (zakaz katalogowania stron innym)"

"Zakaz udostępniania, kopiowania, sprzedaży systemu esCat MAX" - z chęcią sprzedał bym komuś moją licencje...

Ja bym nie patrzył tylko na to DO CZEGO dodaje dana dodawarka, ale także DO ILU dodaje, to raz.

Dwa - wiadomo że skrypty są lepsze i gorsze, moderowane i olewane, jedno jest pewne - często 1 link == 1000 innych linków. Na to też zwróć uwagę, gdzie te strony się dodają.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Koledzy, mamieszaliście pewnie naszemu koledze i to nieziemsko. Wszystkie programy są godne polecenia. Ale problem w tym jak i po co się je używa. A na to odpowiedź ma się z doświadczenia albo dzięki bystremu spojrzeniu na podstawy pozycjonowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności