Skocz do zawartości

Wybór dodawarki

twojeforum

Rekomendowane odpowiedzi

Tematów o dodawarkach jest bardzo dużo lecz żaden nie odpowiada jasno na decyzję wyboru przez takiego zielonego użytkownika jak ja.

Wiem o różnicach w automatach oraz półautomatach dla tego prosił bym bardziej doświadczonych o pomoc w wyborze.

Nie opisujcie jakie to piękne lub jakie brzydkie tylko co polecacie.

Dodam jeszcze że mają to być pozycjonowane strony prywatne, oraz zależy mi by ta dodawarka miała jakąś przyzwoitą bazę katalogów która co jakiś czas była by aktualizowana o nowe katalogi.

Prosił bym o odpowiedzi według szablonu:

1. Polecam dodawarkę automatyczną:

-

-

-

2. Polecam dodawarkę półautomatyczną:

-

-

-

Polecam przeglądnięcie setek tematów na tym forum o wyborze najlepszej dodawarki. Zapraszam do działu "Narzędzia".

Tak byłem tam i czytałem ale to jest bardziej dla profesjonalistów niż żółtodziobów. 100 postów na temat dodawarki a co któryś inna opinia, mi zależy tak jak pisałem by była przyzwoita i aktualizowana baza katalogów.

Oczywiście będę nadal czytał wspomniany dział licząc jednocześnie na pomoc w tym temacie.

Przyzwoitej listy katalogów nigdzie nie dostaniesz. Chcesz fajną listę? Musisz sobie kupić lub sam zrobić... ;)

A gdzie można kupić jak tak taka listę no wtedy zmienia się wszystko na czym mi zalezało w dodawarce już przestaje zależeć :(

Wielu pisze z autorów takich dodawarek o aktualizacji listy katalogów więc to jest jakaś ściema ? te katalogi co są w dodawarkach są po prostu nie użyteczne przy katalogowaniu ?

Zareklamuję moją dodawarkę DonLinkage.

Od najnowszej wersji dodawarka będzie miała harvester katalogów (już jest skończony) - więc sprawa z bazą katalogów jest rozwiązana. Oczywiście co jakiś czas jest robiona aktualizacja i zawsze masz dostęp do największej listy donmini.

Więcej informacji https://okazwłoka.pl/index.php/category/moje-rozwiazania/

Kup sobie "OmniADD" oraz "SEOCAT" - to powinno wystarczyć. (automaty które wyręczą cię z dodawania do śmieciowych katalogów i seokatalogów)

Śmieciowych seokatalogów? Chyba nie wiesz co piszesz...

Chodziło o to, że Omni dodaje do śmieciowych katalogów (webmini...) a SEOCAT do seokatalogów ;)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Tak byłem tam i czytałem ale to jest bardziej dla profesjonalistów niż żółtodziobów.

W takim razie należałoby się zastanowić czy dodawarka jest Ci w ogóle potrzebna

100 postów na temat dodawarki a co któryś inna opinia, mi zależy tak jak pisałem by była przyzwoita i aktualizowana baza katalogów.

Oczywiście będę nadal czytał wspomniany dział licząc jednocześnie na pomoc w tym temacie.

Nie wymagaj, żeby wszyscy mówili (pisali) jednym głosem, ilu użytkowników, tyle opinii, nie spodziewaj się innych odpowiedzi.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Jakies propozycje narzędzi czy metod bym prosił.

Co do wcześniejszego posta napiszę że tak opłaca sie kupić dodawarke taka decyzja zapadła.

Dodanie do 1000 katalogów kosztuje ok 100 zł tak wychodzi na serwisach aukcyjnych ( zaokragliłem troszke ale to nie jest temat). Posiadam 6 domen i kilka subdomen więc z ekonomicznego punktu to się chyba opłaca.

omniadd dodaje 1 domenę u mnie do ok 6000 katalogów, baza jest większa, ale skuteczność daleka od ideału, ale i tak się opłaca, zwłaszcza dla większej ilości domen.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności