Skocz do zawartości

2 nowe katalogi

Mikus90

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam - mój unikat też wyleciał, bo jest nie unikalny. Również życzę wielu wpisów, moich już więcej nie dodam, bo szkoda czasu. Powodzenia.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jedno zdanie się powtórzyło więc Panu podziękowaliśmy.

Zasady są po to aby je przestrzegać a nie kombinować.

Jak się nie podoba to dodawać na śmietnikach!

A któremu Panu podziękowaliśmy? Temu pierwszemu, który Wam podziękował czy temu drugiemu, który również docenił Waszą pracę? Drogie Panie, jeżeli to ja jestem adresatem podziękowań, to powiedzcie mi które zdanie się powtórzyło w moim blisko 900 znakowym opisie? Pewnie to końcowe, bo ja zapraszam przeważnie w bardzo podobny sposób. Tak czy siak, Szanowne Panie - życzę Wam wytrwałości i obecnej skuteczności, nie zapomnijcie sprawdzać już dodane wpisy, pewnie wkrótce też je usuniecie, bo coś będzie powielone w innym katalogu. Jeszcze raz życzę powodzenia i rozwoju Waszych katalogów. PS. Starałem się pisać wyjątkowo unikalnie...

Mało masz kolego katalogów SEO w sieci? Od groma tego jest.

Dodawaj TAM, my nie zmuszamy nikogo do dodawania wpisów.

A teraz mniej unikalnie, chociaż to chyba nie do mnie: kolego, marnujesz czas ludzi piszących UNIKALNE opisy do Twoich / Waszych chwilowo bezwartościowych katalogów. Chodzi tylko o to, o nic więcej. A to gdzie mamy dodawać swoje strony, to już świetnie wiemy bez Twoich cennych rad. Tyle w temacie, EOT.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Mikus90 jesteś młody wiec dam cie rade przestań fikać bo koledzy mogą cie "pomoc" pozycjonować twoje katalogi :) i zabawa może szybsze się skończyć jak się zaczęła. Jak prezentujesz na PIO swoje "dzielą" to oprócz darmowej reklamy również musisz mieć odpowiedzialność za to co piszesz jak i za poziom swojej wiedzy.

Jeśli piszesz coś takiego

Jedno zdanie się powtórzyło więc Panu podziękowaliśmy.
to nie dziw się ze ludzi mogą mieć cie co-najmniej za dziwaka, a jak już wytaczasz działa z wycieczkami osobistym to musisz być przygotowany że twoje katalogi mogą się pojawić w spamraportach ( czego nie popieram, ale inni maja swoje zasady lub ich brak) i nie tylko.
więc Panu podziękowaliśmy
jak "dziękujesz" to siedzią tam wile "pięknych Pań" i klikają jednym przyciskiem myszki jednoczesnej czy jak? Jeśli katalogi masz na firmę ( bo zatrudniasz piękne panie) to podaj wszystkie dane czyj to katalog. Jesli właścicielem jest prywatna osoba to nie musisz, ale nie pisz tu w liczbie mnogiej bo śmiesznie to się czyta.

p.s nic tobie ( do twoich katalogów) nie dodawałem ( nie warte na razie opisu unikalnego moim zdaniem) wiec osobiście mi głęboko obojętnie co tam banujesz, możesz banować wszystkich :)

Powiem Ci tak kolego. Dużo kasy ładujemy w katalogi i chcemy żeby były zadbane. Czasami po prostu pech sprawia że 90% unikat nie zostaje opublikowany. Pracujące panie mają wybrać losowy ciąg 8 wyrazów (najbardziej podpadających i przypominających generowany tekst) i sprawdzić jego występowanie w wyszukiwarkach. Jeżeli występuje więcej niż 2 razy - wpis nie przechodzi moderacji. Przy setkach wpisów dziennie na naszych 20 SEO katalogach jest z tym trochę pracy i mimo iż podchodzimy do wpisów indywidualnie po prostu czasami zdarza się że unikalny wpis nie zostanie dodany. No ale takie są zasady. Google też nie zawsze promuje najlepsze strony, najlepiej wykonane i z najlepszą treścią. Mam nadzieje że teraz wszystko jasne dlaczego niektóre wpisy wypadają i dlaczego takie są zasady naszej moderacji. Znamy historię katalogów SEO i wiem że wystarczy raz przymknąć oko by ten stał się śmietnikiem.

Kolego jeżeli potrafiłem z Głowy dodać nieunikalny tekst i to dwa razy w Twoim przypadku to jestem pod wrażeniem swojej pamięci - dodałem za swojego żywota strony do ponad 2000 katalogów i to wszystko ręcznie i pierwszy raz mam kontakt z tak dziwną moderacją - życzę powodzenia i PR7

Trzeba niestety szukać po forum. Każdy katalog z innego konta został opublikowany.

sami się przyznają ze maja multikonta ( minimum 10 jeśli liczyć ze 2 katy z jednego koto prezentują), to trzeba mieć tupet :)

damcar Ich strona firmowa ma PR3(agencja interaktywna z Poznania) wiec z tym PR7 przesadzili ( ciekawo poco im ten PR :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności