Skocz do zawartości

oceny w katalogach

mattm

Rekomendowane odpowiedzi

Czy liczba i wysokość ocen wpisów w katalogach (te gwiazdki) ma wpływ na indexacje wpisu, jego moc(?) lub cokolwiek ważnego?

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Jeśli katalog posiada na stronie głównej zakładkę "najlepsze" albo coś w tym stylu i przez głosy można tam wepchnąć swoją stronę to masz swój wpis podlinkowany ze strony głównej. W innym przypadku nie ma to znaczenia.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Na pewno jakiś wpływ jest, ponieważ sporo katalogów na zakładki "popularne", "najlepsze" itd. więc są to kolejne strony na których jest wpis, w niektórych nawet link bezpośredni jest.

Dla mnie osobiście te wszystkie rankingi to zbędna rzecz, wykorzystywana przez co lepszych cwaniaczków (strona 2 dni w katalogu, 200 ocen, oczywiście same najwyższe i wejść więcej niż promowana strona ma w ciągu roku)

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

ja zwyczajnie co jakiś czas kasuje zafałszowany ranking, docelowo chyba wcale to wyłacze

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

"Najlepsze" czytaj najwyżej ocenione mam w SEOkach wyłączone, bo faktycznie jest mały procent cwaniaczków, którzy nabijają jak szaleni oceny byle tylko uzyskać dodatkowe podlinkowanie swojego wpisu... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności