Skocz do zawartości

Google webmasters - opcje? oraz szablony www i programy do tworzenia www

intermax

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie w nowym roku wszystkiego dobrego. Życze wam tylko zdrowia gotówki i samych jedynek w serpach:)

1.Czym mogą być spowodowane błędy indeksowania opcja w G.Web. "nieosiagalny"?

Wchodzę a tu wiekszośc działa ocb

2. Również G.Web kwestia listy słow kluczowych pojawiło mi się pełno haseł i słów typu google mapa ,google mapay i wszystkie wariacje jednak pozycje w wyszukiwarce które pokazuje nie pokrywają się w ogóle ,mam nawet hasło google miejsce 5,5 hehe o co tu B ?(inne w miarę się zgadzają)

3.Czy moglibyście podać mi jakąś stronę z programem do tworzenia stron lub szablonami już gotowymi darmowymi lub tanimi dobrymi? jakies fora strony gdzie ludzie się dzielili czymś ciekawym itp

Przeszukałem juz mnóstwo stron i programów i do bani są może wy coś lepszego znacie?

4.I powiedzcie mi jak to jest że jak się staram pozycjonuje na dane hasła i nic się nie zmienia a jak nic nie robie to mi skaczą pozycje w serpie do góry,zaczynam staja ,przestaje znów do góry. Albo pozycjonuje znaczy staram się he na jakies hasła i a skaczą mi do góry te hasłą których wcale nie pozycjonuje?

Pozdrówka:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności