Skocz do zawartości

Ile jest seokatalogów?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę przecie płacił, za spis do nowego, gołego katalogu. Tam gdzie można to pewie, że warto dać wpisy płatne ale nie do takich golasów.

General powinien wprowadzić ograniczenie uruchomienia płatności np od 10 k wpisów i mocno to zakodować :(

Moje k. wszak są wszystkie darmowe, ale wcale się nie dziwię, że tyle powstaje płatnych, bo posidać większą ilość k. darmowych, to praca dobroczynna bez końca...

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Moim zdaniem nie ma co komentować katalogów i krytykować osób, które wprowadzają opłaty od razu. Był ten temat już poruszany na PiO, w Polsce jest taka mentalność, że uważamy, że płacimy za mocny, dobry link. I tutaj jest błąd, bo tak naprawdę musimy zmienić nastawienie - opłaty wprowadzane są za moderację i tak powinniśmy uważać - nie będę się tutaj rozpisywał, myślę, że Generał doskonale opisał ten temat na blogu: Za co tak naprawdę płacę w katalogach? Osoba, która stawia taki katalog, cały czas w niego inwestuje, więc posty takie wydają mi się bezsensowne. Oczywiście, każdy ma prawo wyrazić opinie, sam uważam, że darmowe wpisy na start to dobra sprawa, nawet dla katalogu, bo złapie trochę contentu, ale niekoniecznie. Można od razu wprowadzić opłaty i postarajmy się to uszanować. Poza tym - jak to pisze MaxPan (pozdrawiam :)) - jego małpy, jego cyrk, jego sprawa (coś w ten deseń).

Sam na początku uważałem to za głupotę, ale zmieniłem swoje nastawienie i zdanie na ten temat.

Pozdrawiam.

@Ile jest seokatalogów?

W tej chwili jakiś pierdylion sto pięć. :)

A będzie więcej.

eM

Ojj to bardzo dużo tych katalogów ;) a co do płatnego katalogu na starcie jak jest zielony i ma parę wpisów to jest głupota na maxa B)

Kto doda wpis do takiego kata ? chyba osoba niedorozwinięta umysłowo :olaboga:

Ma ktoś może jeszcze jakieś listy seokatów?

Pozdrawiam serdecznie normalnych

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

A myślisz że niezielona skórka coś tu zmienia?

Katalog to koszty - hosting, licencja, czas na moderację. Czemu więc ma być za darmo?

Zgadza się, katalog to inwestycja ale jeśli jeszcze ktoś dołoży te kilkaset złotych na szablon to większa szansa, że bierze tą inwestycję na poważnie.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności