Skocz do zawartości

Precle tematyczne nowe, dopiero sie indeksują

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Precle w przyszlosci nie bedą smieciem bez moderacji, tylko sie zamknie dla dodawania nowych artykulow. Wole miec z 15-20 dobrych artykułow niż milion syfu.

ogólnieludzskie:)

Kobiece, uroda, zdrowie i t.d.

--

Mile widziany Unikalny, tematyczny tekst.

regulaminu brak, czyli prawie standartowo.

--

uzyteczny dla czytelnika

minimum 1,5 tys. znaków

1 link maks

stylistycznie i ortograficznie unikalny

poprawny gramatycznie

juz poprawiem pierwszy post,

w przyszlosci nie bedzie smieciem bez moderacji, tylko sie zamknie dla dodawania nowych artykulow.

Wole miec z 15-20 dobrych artykułow niż milion syfu.

juz poprawiem pierwszy post,

w przyszlosci nie bedzie smieciem bez moderacji, tylko sie zamknie dla dodawania nowych artykulow.

Wole miec z 15-20 dobrych artykułow niż milion syfu.

"wsio ryba" jak wszystkie zaindeksowane i dobrze wymieszane. Jaki pożytek będziesz miał z kilku, kilkunastu stronek?

---------------

Bazarek - darmowe ogłoszenia

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

https://www.kobietypl.warszawa.pl/?page_id=2 - to moznaby wyrzucic

"1 link maks" - juz na głównej artelis widze z 3ma linkami arta .

cos mail nie przychozdi ( sprawdzalem w spamie też )

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

jehowy, na głównej jest mój art i w nim 3 linki na jeden serwis na rożne podstrony.

dałem art żeby precel nie był pusty na start. może potem ten moj art skasuje,a może i nie.

"1 link maks" - to wymaganie dla tych kto chce dodać artykuły, nikogo nie zmuszam.

artelis.malopolska.pl - widze zarejstrowany Spoleczny i winner

serwer, to dedyk ovh, faktycznie muli, troche pokasowałem śmieci i zrobiłem reset.

ma byc troche lepej.

dlaczego nie przychodza maile, tego nie wiem, wieczorem zobacze jeszcze.

przed chwila zarekjestrowałem sie z innego maila gmail - jako uzytkownik i mail dostalem.

bold- Tieniti sempre aggiornato sulle ultime di Skimbu! - nie widze, podejrzewam że chodzi o header? Prosze o info o co chodzi.

xgalux - szacun, tez tak lubie :D ale w tym przypadku postanowiłem zrobić mini tematyczne serwisy.

Zapraszam do dodania. Kolejne kilka Ogólnotematycznych precli, różne ip.

szlachetny.waw.pl

obywatelsko.warszawa.pl

publicystyka.malopolska.pl

artykulydlakazdego.waw.pl

Kolego efzulb15d, https://www.kobietypl.warszawa.pl/ - jest tematycznym serwisem dla kobiet, nie pchaj tu wszystkiego, będe zmuszony Ciebie.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności