Skocz do zawartości

firma pozycjonerska

ludek11

Rekomendowane odpowiedzi

a w ciągu mam nadzieję paru miesięcy powstanie coś na kształt "spisu rzetelnych firm SEO" ...

Rozumiem, że jakaś "kapituła" będzie przyznawała miano "rzetelnej firmy seo" ?

Zbierze sie szanowne gremium i bedzie glosowanie.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a w ciągu mam nadzieję paru miesięcy powstanie coś na kształt "spisu rzetelnych firm SEO" ...

Rozumiem, że jakaś "kapituła" będzie przyznawała miano "rzetelnej firmy seo" ?

Zbierze sie szanowne gremium i bedzie glosowanie.

Albo jak w... "Rzetelna firma"... za kasiorkę : :(

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Ciekawe jak osoba nie obeznana w temacie zweryfikuje jakość ofert :( Szczególnie, że już od dłuższego czasu można odnieść wrażenie, że jest tutaj (i nie tylko na forum ale ogólnie w branży) bardzo dużo cwaniaków wcale nie lepszych od "pewnych czołowych firm".

https://seoinfo.edu.pl/ - już niedługo będzie coraz więcej informacji o "wałkach" a w ciągu mam nadzieję paru miesięcy powstanie coś na kształt "spisu rzetelnych firm SEO" ...

Co do informowania o mniejszych i większych wałkach i oszustwach firm żerujących najczęściej po prostu chamsko na niewiedzy potencjalnych Klientów to jestem jak najbardziej za... Co do spisu rzetelnych firm SEO, to nie bardzo rozumiem jak coś takiego miałoby funkcjonować. Bardzo mnie ciekawi KTO i w oparciu o JAKIE kryteria będzie opracowywał taki spis... :P

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Bez urazy ale z większością z Was ani żadna "kapituła" ani "gremium" nie wyjdzie - a do spisu bedzie się mogła dołączyć każda firma która tym samym zobowiąże się do przestrzegania paru określonych standardów , kasa również będzie - dodatkowo firma zobowiąże się do przekazywania raz w roku określonej (niewielkiej jak na firmę) kasy na rzecz fundacji Pani A. Dymnej ...

A kto będzie weryfikował ?? Weryfikacji będzie dokonywał sam rynek czyli klienci (też na jasno określonych zasadach) także żadne fejkowe pochwały czy krytyka nie przejdzie ...

Reasumując mam nadzieję, że mocno to ograniczy "pozycjonowanie za 9.90" i wałki w umowach ...

Zdaje sobie sprawę, że podniesie się larum i fala krytyki "rumakowiczów", "swlowiczów" czy tych co bazują na niewiedzy klientów pociskając im kit, ale jasność i przejrzystość kryteriów (mam nadzięję) sama się obroni :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Masz zdrowie Krzysiek :(

muszę mieć :P , z niektórymi z Was to można rozum stracić albo wątrobę ... ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@novum Program rzetelna firma polega na czym innym - aby klienci płacili faktury.

Co do pomysłu to jest wspaniały i każdy z nas już go zrealizował -> na własnych stronach internetowych polecamy najlepszą firmę seo.

Chyba ,że pomysłem jest strona kogoś z was na której będzie reklamować swoją firmę i oczerniał innych.

@novum Program rzetelna firma polega na czym innym - aby klienci płacili faktury.

Co do pomysłu to jest wspaniały i każdy z nas już go zrealizował -> na własnych stronach internetowych polecamy najlepszą firmę seo.

Chyba ,że pomysłem jest strona kogoś z was na której będzie reklamować swoją firmę i oczerniał innych.

1. możesz nie płacić FV i być "rzetelną firmą" a program służy tylko jednemu - aby nabijać kase udziałowcom spółki ...

2. polecacie ... Często mocno mijając się prawdą :P

3. nikt nie będzie forowany

zresztą nie ma co za dużo dyskutować z Wami bo zacznie się burdel maksymalny :P zasady będą przejrzyste jak wspomniałem i nikogo końmi tam się zaciągać nie będzie :(

3. nikt nie będzie forowany

czy można korumpować arbitra ? :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Beerbant

Czyli rozumiem, że przed publikacją w intrenecie zażądasz faktury oraz potwierdzisz to w firmie, która ta "złą usługę" wykonała. Bo dopiero wtedy można mieć pewność, że takie coś się stało.

Ostatnio pomagałem znajomemu bo się dostał na portale oceniające pracę firm. Konkurencja była tak bezczelna, że nie dość, że podała się za pokrzywdzonego klienta to jeszcze pozycjonowała te wpisy. Całe szczęście zostały skasowane ale szkód się nie odwróci.

Życzę powodzenia w prowadzeniu takiego spisu.

@ludek: pytasz pozycjonerów na forum pozycjonerskim czy ktoś korzystał z uslug pozycjonera :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie zrozumiałeś ironi

Prześlij mi więcej namiarów na stronę i hasła kluczowe przemyślę do moich 10 znajomych specjalnie dla cb zdejmiemy obowiązek wpłaty zaliczki :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności