Skocz do zawartości

Stworzenie nowego skryptu lub naprawienie starego

Mariaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem nowy na forum i tak nie za bardzo jeszcze zorientowany jestem chciałem zrobić strone ala kwejk czy tam demoty znalazłem na necie jeden podobny skrypt ale niestety jak juz go instaluje po wrzuceniu na serwer wyskakują jakieś błędy i nie da sie dokończyć instalacji czy by by ktoś w stanie mi pomóc w tym temacie ?? nie wiem czy moge tutaj udostępnic link do tego skryptu także proszę o odpowiedz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Więc zainwestuj 20 zł na kwartał w konto hostingowe płatne.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zdecydowanie odradzam ten hosting zwłaszcza jak ma być sktypt PHP uruchamiany chyba, że lubisz oglądać co chwilą stronę błedu HTTP 500 (Internal server error) :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności