Skocz do zawartości

blokada domen #info (enom.com/namecheap.com)

tomus933

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ale nie ma różnicy czy info czy nie. Jak podałeś prawdziwe dane przy rejestracji tak naprawdę niewiele mogą zrobić(no chyba że faktycznie na danej domenie była ostra kradzież treści etc.)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Tak, ale nie ma różnicy czy info czy nie. Jak podałeś prawdziwe dane przy rejestracji tak naprawdę niewiele mogą zrobić(no chyba że faktycznie na danej domenie była ostra kradzież treści etc.)

no to cię zaskocze, zablokowali mi domeny z treściami autorskimi. Dostałem wiadomość że dostali polecenie od www.nic.info, nie sądziłem że tak poprostu można zablokować komuś domenę. Napisałem im że to konkurencja mi spamuje ale mają to w ####.

Zablokowali domenę za spam ? i co dalej ? możesz ją wytransferować ? Czy domenę zabrali po prostu ?

domena zablokowana i nic nie można z nią zrobić. Tylko najbardziej wku### mnie fakt, że to były normalne strony. Ktoś pojedzie twoją z xrumera i zablokują ci domene bo spamujesz. Tak można wykończyć wszystkie strony.

domena zablokowana i nic nie można z nią zrobić.

Jaki ma status ta domena teraz ?

Dostałeś jakieś dokładne uzasadnienie ? Powołali się na jakieś regulaminy któe akceptowałeś ? Do czego tam namawiałeś na tej stronie ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Niestety masz pecha i nic z tym juz nie zrobisz. Domena jest stracona i koniec.

Bylo sporo takich przypadkow zwiazanych z zabieraniem domen przez Godaddy. Nawet tutaj na PiO to bylo poruszane. Czasem po prostu domeny sa zabierane z niewiadomo jakieko powodu. Nawet nie chodzilo o jakies spamowanie itp. Bodajze tutaj na PiO ktos zalozyl serwis o grze GTA na domenie info i domena zostala odebrana przez Godaddy.

Z tego co tez pamietam to jest to zgodne z ich regulaminem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Niestety masz pecha i nic z tym juz nie zrobisz. Domena jest stracona i koniec.

Bylo sporo takich przypadkow zwiazanych z zabieraniem domen przez Godaddy. Nawet tutaj na PiO to bylo poruszane. Czasem po prostu domeny sa zabierane z niewiadomo jakieko powodu. Nawet nie chodzilo o jakies spamowanie itp. Bodajze tutaj na PiO ktos zalozyl serwis o grze GTA na domenie info i domena zostala odebrana przez Godaddy.

Z tego co tez pamietam to jest to zgodne z ich regulaminem.

Niestety nie mogę podać nazw domen,to nie tylko jedna dostała status locked. A czy też ktoś spotkał się z blokadą domen "com"? Co myślicie o moniker.com?

Niestety nie mogę podać nazw domen,to nie tylko jedna dostała status locked.

eeee, nie piszesz nam wszystkiego - ewidentnie musiałeś przegiąć

A czy też ktoś spotkał się z blokadą domen "com"? Co myślicie o moniker.com?

Dlaczego nie kupisz w Polsce domeny ? Przynajmniej można by w przypadku jakiś dziwnych blokad dochodzić spraw przed sądami w Polsce.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Raczej nie moglbys dochodzic sprawy przed sadem polskim bo to blokuje firma zarzadzjaca tymi domenami. To tak jakby ktos sobie np. w RPA kupil domene .pl to nie wazne gdzie ja kupil to zarzadza nia NASK i to NASK jak mu ja zablokuje to zaprosi go na ew. proces do Polski. Z tego, co on pisze to chyba nie zablokowal mu tej domeny rejestrator tylko wlasnie firma zarzadzajaca nimi.

Natomiast jakby chodzilo o rejestratora to racja i wtedy mozna by sie procesowac. Tylko zasadniczo rejestrator nie ma w blokowaniu raczej zadnego interesu, wiec podejrzewam, ze musza na niego byc naciski z gory.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Niestety nie mogę podać nazw domen,to nie tylko jedna dostała status locked.

eeee, nie piszesz nam wszystkiego - ewidentnie musiałeś przegiąć

Też tak uważam :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności