Skocz do zawartości

Pierd.... SpamTropiciel

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

Na liście jest też panoramafirm.pl :)

he he, rzeczywiście więcej tam jest taki kwiatków, chyba wrzuca, nie patrząc co cały bl konkurencji :)

a to jest koleś od tej pokazywarki - czy raczej wykorzystuje tylko pokazywarkę, bo w sumie dla mnie to też można ją uznać za spam. Teraz wszystko już jest spam 99% sieci do wyrzucania, w wynikach google może zostać tylko google i youtube :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oni coś za to dostają, czy po prostu hobbistycznie nie mają co z zyciem robić i wrzucają stronki na spamlisty? Mnie to szczerze mowiac ani grzeje ani ziębi, jak stawiam spam to wiem ze prezej czy później dostanie bana, dlatego stawiam ich 100, a nie 10.

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Na liście jest też panoramafirm.pl :)

Przecież to spam :)

Swoją drogą dlaczego G nie da mu kary oni się reklamują jako że link u nich zwiększa pozycje (więc sprzedają linki)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Mnie wydaje się, że raport jest robiony narzędziem (niezidentyfikowanym przeze mnie: magestic, ahrefs lub coś podobnego) i gościu wrzuca listę konkretnego klienta.

To, że znajdują się tam strony typu panoramafirm.pl to wyłącznie zachowane przez danego zliczacza linków archiwalne dane (pewnie dany klient wykupił tam reklamę w np. formie banera albo coś podobnego co oferują takie strony).

Gość nawet nie zadaje sobie trudu aby wrzucić tam spamy, wali po całości co mu raport da.

a może on sam niektóre te linki pododawał do jakichś publicznych precli jak kogoś pozycjonował, a że mu kiepsko szło i klient przeszedł do innej firmy to to jest zemsta. Było by to logiczne :) Ciekawi mnie czy koleś mógłby mieć jakąś odpowiedzialność prawną, karną z tego tytułu za działanie na szkodę.

Czy komuś takiemu można o zniesławienie proces wytoczyć, jeśli bezpodstawnie poda takie informacje? ...

Gdyby gość napisał coś w rodzaju:

Oto lista spamu należącego do znanego złodzieja i spamera Zbigniewa Rumaka ...
to byś mógł. W innym wypadku równie dobrze możesz Googlowi albo autorom SEO narzędzi wytoczyć proces, że prezentują, gromadzą i udostępniają zaplecza i farmy punktów.

Wystarczy dać noindex jeżeli nie chcesz upubliczniać zaplecza :).

Tak z przymrużeniem oka, ale... sorry, ale czemu na swojej stronie mam cokolwiek dawać by nie było indeksowane? Czy ja musze się znać na jakichś znacznikach? Czemu domyślnie musi byc zezwolenie? Niech G wchodzi wyłącznie(!) na strony gdzie jest zaproszenie do indeksowania!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Pieprzysz Dido waść jak potłuczony - z KK byłoby ciężko ale z KC można sobie zażyczyć jakiejś tam sumki za publikacje stawiającą w złym świetle ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

za publikacje stawiającą w złym świetle ...

Można tak próbować....... Tylko jak byś wyliczył stratę ? Ile użytkowników stracą wspomniane tam serwisy ?

Jak taka szkalująca publikacja wpłynęła na konkretne straty finansowe danego serwisu zamieszczonego na liście......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Heh, a ja myślę, że bohater tego wątku już się w nim udzielił ;-)

Swoją drogą tylko współczuć takim osobom, bo widać z liczbą klientów u nich wyjątkowo kiepsko skoro mają tyle wolnego czasu.

Biednemu, pierwszemu qlwebowi się dostało, a tyle wycierpiał przez lata :D

Swoją drogą to zgłaszajcie co popadnie, z kilku kont, onet, interie, gazetę, co znajdziecie, zasyfcie im to forum to przestaną analizować prawdziwe spamy.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Coś czuję, że do mnie pijesz Lexy ;). Niestety nie jestem odpowiedzialny za słanie każdego spam raportu na świecie. Jedynie co 10tego. :D

Wiedziałem że od razu ktoś tu coś takiego zasugeruje jak tylko ośmielę się przeczytać ten wątek, a nie daj boziu zabrać głos. :)

Heh, a ja myślę, że bohater tego wątku już się w nim udzielił ;-)

Wystąpcie do Interii właściciela Pokazywarki o wydanie adresu IP "podpierdalacza" i go sobie ścigajcie z jakiegokolwiek tam sobie chcesz Beerbant paragrafu. To będzie niezła historia.

po linkach można poznać czyja konkurencja zrobiła taki myk... nawet nazwa "podpierdalacz" jest zbieżna z "informator" hehehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności