Skocz do zawartości

Pierd.... SpamTropiciel

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

są artyści co sami pokazują swoje zaplecza :Dhttps://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry979512. Włącznie z mailem na domenie serwisu :), za chwile będę płakać ze zbanowali jemu i ze na email dostaje setki viagrowych ofert

Niestety komentowanie wpisów jest zabronione tam ale chciałem to napisać - nie dość że pokazywanie zaplecza to jeszcze serwisu WWW... i to pewnie na tym samym DNS (a jednak nie) czekam na post na forum - dostałem bana chodź firma Seło pewnie da pierwsza na maxroy'u żeby klient nie zobaczył no (bo zanim się klient zorientuje itp.) ;)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na liście jest też panoramafirm.pl :D

Przecież to spam :)

Swoją drogą dlaczego G nie da mu kary oni się reklamują jako że link u nich zwiększa pozycje (więc sprzedają linki)

sprzedają linki nofollow, bez żadnej wartości, zwiększyć to sobie można ciśnienie wydając kasę na bezwartościowy link

sprzedają linki nofollow, bez żadnej wartości, zwiększyć to sobie można ciśnienie wydając kasę na bezwartościowy link

Nie dość że sprzedają, to jeszcze biorą za to naprawdę kosmiczne pieniądze.

Mój wujek ma firmę, która robi dość niszowy produkt dla branży mięsnej. 22k wyników w Google, 5 takich firm w Polsce.

Rok w rok płaci im potężne sumy. Dwa miesiące temu zapłacił za kolejny rok 8k zł (osiem tysi).

To się właśnie nazywa złoty interes - 8k za wpis do katalogu :D

Nie dość że sprzedają, to jeszcze biorą za to naprawdę kosmiczne pieniądze.

Mój wujek ma firmę, która robi dość niszowy produkt dla branży mięsnej. 22k wyników w Google, 5 takich firm w Polsce.

Rok w rok płaci im potężne sumy. Dwa miesiące temu zapłacił za kolejny rok 8k zł (osiem tysi).

To się właśnie nazywa złoty interes - 8k za wpis do katalogu :D

Ok zwracam honor, ale w sumie link to link a jak by nie było oni linki sprzedają ;) a w temacie:

https://www.goldenline.pl/forum/544544/uwaz...ska-ostrzezenie

(na którejś stronie pracownik próbował odpowiadać, ale po kilku dniach odpadł)

Poza tym zadzwońcie do takiej panoramy czy innej i zapytaj - "czy link u was wpływa na pozycjonowanie"

Tych to bym zbanował za nachalność i upierdliwość ich telemarketerów i przedstawicieli. :)

Po pierwsze to też są ludzie nawet sobie nie zdajesz sprawy jak oni muszą tak pracować, a zatrudniają osoby mające często parcie na kasę bo (tutaj 1000 powodów) i jak nie będa tacy nachalni to nie sprzedadzą, jak nie sprzedadzą tego w X sztukach to stracą pracę jak stracą pracę to będą zrujnowani ;(

Jakub Jaworowicz

PS. Dostaje ktoś bany również na stare zaplecza ?

nie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nie, nic mi nie poleciało (regionalne też mają się dobrze)

robię 5 lat i ani filtra ani bana jeszcze nie miałem to się szczęście nazywa :olaboga:

Jakub Jaworowicz

za publikacje stawiającą w złym świetle ...

Można tak próbować....... Tylko jak byś wyliczył stratę ?

Koleś którego zdjęcie znalazło się obok artykułu o gwałcicielu dostał coś chyba ok 40K ;) ale szczerze mówiąc nie wiem na ile bym wyliczył to, że mnie ktoś nazwałby spamerem ...

@ Zgred , komentów nie puszcze u siebie dopóki nie podasz choćby imienia !!! (koniec urwana nać z anonimowością) !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i jeszcze nie znalazłeś okazji aby go palnąć jakąś łopatą w czaszkę,

po czym dać mu swoją FV na 8k że to u Ciebie ma tą usługę? ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Nie przegadasz. Raz, że on nigdy w życiu na reklamę nie oszczędzał, chociaż na co dzień to jest skąpy jak ch**j. Obiecują mu gruszki na wierzbie, miliardy wyświetleń, prestiż i wieczną chwałę to płaci ;)

Dwa, że laska, która przyjechała z PF gnębiła go ostatnim razem przez prawie 4h żeby podpisał. Gnębiła to naprawdę adekwatne słowo z tego co mówił mi kuzyn, który jest tam kierownikiem.

Trzy, to jest generalnie dość ciężki człowiek jeśli chodzi o współpracę, więc wolę mieć spokój a w żadne biznesowe zależności z nim nie wchodzić. Zresztą na ogół unikam współpracowania z rodziną, bo to się źle kończy.

Jedyne co mu powiedziałem, to że przygotowywany jest pozew zbiorowy przeciwko firmie Eniro, która jest właścicielem PF i żeby się tym zainteresował a jeśli uzna za słuszne, to zawsze może do pozwu dołączyć.

Z tego co pamiętam, to ten pozew był przygotowywany właśnie za rzekome obiecywanie klientom wysokich pozycji, które miała zagwarantować umowa między Google i PF i to wiem z pierwszej reki, bo pytałem o to wujka i on to potwierdził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności