Skocz do zawartości

Dziwne skoki w wynikach...

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od jakiegoś czasu zanotowałem duże skoki w wynikach wyszykiwania. Pozycje potrafią podskoczyć lub spaść (najczęściej spaść) o 10 do 30 oczek, uciekając często poza pierwszą 50. Wiele fraz było długo w pierwszej 3 googla, teraz niestety tak nie jest. Czym to może być spowodowane?

Co robić w takiej sytuacji? Zwolnić z linkowaniem, linkować jak do tej pory czy znaleźć jeszcze silniejsze linki?

Jest to tylko czasowy problem?

Dzięki za pomoc!

New Discount Codes available online now.

Takie skoki są rzeczą naturalną, sam kiedyś często tak miałem. Raz był to skok lub spadek o kilka pozycji, a czasami całkowity wylot z serpów.

Ale ja mam taki codziennie! :) Skoki zawsze były, ale nigdy tak znaczne. Najgorsze jest to, że nie widać żadnej stabilizacji.

@ExPloiT: Czy po jakimś czasie się to u Ciebie uspokoiło? Podkreślam, że moja strona jest leciwa; nie jest to świeżynka :)

Dzięki!

parasitus mam z jednym seks-shopem to samo. O czym już pisałem w podobnym temacie. Pozycję skaczą regularnie i znacząco: 11 | >100 | 10 | >100 dla innej frazy: 2 | 16 | 2 | 19 | 2 | 16 i tak od jakiegoś miesiąca :)

hmm, i po prostu pozycjonujesz dalej tak jak pozycjonowałeś?

Dzięki!

Google ma After Party :olaboga:

Pozycjonować, bardziej dopalać linki i czekać

sprawdź sobie Tym jak to wygląda

https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności