Skocz do zawartości

YEEEEEE!

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zasady proste - nie lubimy pracowac, nie lubimy przemocy - lubimy sie opier... niczac i wierzymy w jakies tam wyimaginowane bostwo biggrin.gif

Zakazuje sie nauczycielom wystawiania ocen poniżej dst. dla członków tego wyznania :blink:

I jestem wasz :D

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

A feee, tak uchylać się od obowiązku bronienia Ojczyzny, nawet przed samym sobą. Wróg czai się wszędzie i trzeba zachować czujność (rewolucyjną ? :blink: )

od wp nalezy sie uchylac :D co ci da wojsko nic stracony czas a Polski nie ma co bronic bo kaczory swoje zrobią - no może jakas bojówka , wykopiemy stare bombki i wpadniemy do sejmu pozamiatac :D ( chyba brak snu zle wpływa na moja psyche )

Teraz do zalozenia zwiazku wyznaniowego potrzeba chyba 100 osob. Ale i to nie problem :angry:

Intru, stworz strone wyznania i pozycjonuj pod "związek wyznaniowy" i "zwolnienie z wojska" ;)

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

G***o prawda z tymi tatuażami :D Mam sąsiadów, którzy robią dziarki - jeden ma wydziabane obie ręce i na dokładkę ma jaszczurkę na szyi - widoczne jak cholera, do wojska poszedł. Drugi sąsiad ma duużego tribala na łapie i ... niedawno wyszedł z woja :(

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności