Skocz do zawartości

AMBITNI

anek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moja reakcja jest prosta.......................................................

...........................................................

.................................................

17500,00/netto miesiąc +samochód służbowy i telefon (ubezpieczenie Zus od pełnej kwoty) ,nie limitowany czas pracy możliwość budowy w firmie własnego działu sam dobiorę pracowników.

:hello:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Kill jakby co to ja Twój menago :hello:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Serwisy, które pozycjonujemy są budowane na CMS, w którym zostały wdrozone mechanizmy do pozycjonowania.

tak, miałem możliwość zajrzenia do wnętrza jednego z Waszych CMSów. jednak szczerze mówiąc rzeczonych mechanizmów tam nie znalazłem.

znalazłem za to szkolne błędy w budowaniu linków (czym się łączy wyrazy w adresie by był on bot-friendly? ...no tak, a u Was jest akurat tym, czym się nie powinno...), fatalne przekierowania 302 wewnątrz serwisu, wersję językową serwisu, która również ma spore problemy z indexacją przez 302 (a byłoby dodatkowych 500 stron contentu)...

no i już chyba wiem, dlaczego tak dużo biorę za optymalizację i pozycjonowanie... bo wiem za co.

Wy sobie jaja robicie a ja na poważnie :hello:

I tak zszedłem z wymagań ostanio "krzyczałem" 20000,00pln.

Poniżej tej kwoty mi się nie opłaca bo mam własnych klientów i własną firmę.

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

i wyszły konkrety .... poniżej 20k/miesiąc nie opłaca się pracować ....

- ciekawe ilu użytkowników forum tyle zarabia, aż zrobię ankietę

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Diwi ja lubie klientow, ktorzy rozumieja co daje pozycjonowanie. Ci ktorym udalo mi sie wytlumaczyc co to daje to moi naprawde dobrzy klienci. Reszta przypomina Kaczystan - czyli nie! ja wiem lepiej! na ch* mi pozycjonowanie za xxx zl. No tak, tylko moglbys zarobic xxxx zl. Ale wez tu tlumacz naszym "przedsiębiorcom".

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Diwi ja lubie klientow, ktorzy rozumieja co daje pozycjonowanie. Ci ktorym udalo mi sie wytlumaczyc co to daje to moi naprawde dobrzy klienci. Reszta przypomina Kaczystan - czyli nie! ja wiem lepiej! na ch* mi pozycjonowanie za xxx zl. No tak, tylko moglbys zarobic xxxx zl. Ale wez tu tlumacz naszym "przedsiębiorcom".

Wiem. Niestety znam również ten ból. Nie wiem czemu również zdarza sie klient który wie co da mu pozycjonowanie lecz chce odrazu mega konkurencyjne frazy które tak naprawde mało mu dadzą. Czasami niestety trzeba delikatnie przekonać klienta że targetowanie reklamy (czyli przy pozycjonowaniu dobieranie odpowiednich słów) jest naprawde ważne ! Niestety nie wszyscy zostają uświadomieni i po prostu nie korzystają no ale cóż ciekawe kogo strata :hello:

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności