Skocz do zawartości

Ocena strony Biura Rachunkowego

pozyluk

Rekomendowane odpowiedzi

Czcionka użyta na stronie biura rachunkowego nie ma polskich fontów - spójrz że ł jest wzięte z innej czcionki. Poza tym do poprawy:

- brak przekierowania z www na bez www (lub na odwrót)

- na wszystkich podstronach masz te same opisy description - nietrudno to poprawić

Można by:

- warto umieścić godziny pracy biura - wiem sama po swoim biurze rachunkowym, że często zaglądam na ich stronę aby to sprawdzić

- ja bym usunęła licencję joomli i link drukuj

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Ten mail w topie nie pasuje, brak jest tu jakiejkolwiek stopki. Logo biura nie zgrywa się z gradientowym tłem, ale to szczegół. Ogólnie nie jest źle, ale na stronie głównej powinny być informacje dotyczące telefonu czy adresu. Wiem, że ludzi właśnie to najbardziej interesuje :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zobacz To

Czas pracy: 3:16

https://hipokredyt24.pl/rachunkowosc/

Jak widać robione lekko na szybko czeka na poprawki od Was i oceny od Was od 1-10 !!!

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zastanawiam po co komu tak duży slider ? Zdjęcia są rozciągnięte i nie wyglądają nawet średnio

Zobacz To

Czas pracy: 3:16

https://hipokredyt24.pl/rachunkowosc/

Jak widać robione lekko na szybko czeka na poprawki od Was i oceny od Was od 1-10 :D

Góra ok, chociaż mam zastrzeżenia do TOPa, tzn do tych zdjęć, nijak one się kojarzą z biurem rachunkowym, co najwyżej z fotomodelingiem.

Myślę, że wybierzesz inne zdjęcia i będzie ok.

Czcionka w headingach nie pasuje do reszty. Footer też jakiś taki duży, po co ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności