Skocz do zawartości

Otwarty blog, bez spamu, obowiązkowe zdjęcie

Duchu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj oficjalny start :olaboga:

Blog będzie pozycjonowany "z głową". I z mojej strony mogę zapewnić, że nie zniknie po roku, nie będzie to spam śmietnik itp.

- moderowany

- 1000 znaków min.

- unikalna treść

- 1 link maksymalnie

- możliwość komentowania

- obowiązkowo należy dodać zdjęcie. Nie może to być z adresu URL. Wrzucacie zdjęcie na mój serwer.

- nie przyjmuje tekstów z mieszarek i innych wynalazków.

Proszę o opinie odnośnie bloga, ponieważ jest to mój pierwszy projekt i w zasadzie ostatni tego typu. Na razie jest ubogo, ale z czasem dodam gadżety społecznościowe, logo i inne bajery, oczywiście wszystko z umiarem.

Ades: https://blogg-er.pl

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Witam.

Dodałem facebooka i teraz każdy unikalny wpis dodatkowo udostępniam na profilu.

Piszę również normalne posty, więc nie same posty z linkami ;)

Zapraszam

Ps. Od razu mówię, że wywalam nie unikalne treści, więc jeśli masz zamiar taki umieścić, to szkoda Twojego czasu.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności