Skocz do zawartości

Czy google pomaga twórcom w walce z piractwem?

Kesera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Niedawno odkryłem że google posiada specjalny formularz przez który można zgłaszać pirackie treści. Tydzień temu zgłosiłem do google parę adresów stron które rozprowadzają moją pracę, dzisiaj dostałem następującą odpowiedź:

Google has decided not to take action based on our policies concerning content removal for the following URLs

Z pewnością jest wielu twórców na tym forum i ciekaw jestem czy w Waszym przypadku google również udawało za przeproszeniem idiotę?

Jakoś nigdy nie miałem okazji zaglądać na Youtbe, ale to co tam zobaczyłem ostatnio, to JEDEN WIELKI WAREZ. Google pomaga jak cholera twórcom....kosi kasiore z reklam umieszczonych wśród pirackich treści.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Google pomaga jak cholera twórcom....kosi kasiore z reklam umieszczonych wśród pirackich treści.

M

"Don't be evill" .... :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja jestem na szczycie a podemną strony warezami. Chodzi mi o to że jak np. wpiszesz w google "justin biber mp3" to w pierwszej kolejności pojawiają się puste strony z agregatorami treści i użytkownikowi nie chce się dalej szukać. Czy jest jakieś miejsce w sieci gdzie raz mogę dodać wybrane słowo kluczonwe po czym różne agregatory podłapią to i się zrobi śmietnik w wynikach wyszukiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności