Skocz do zawartości

Gdzie można znaleźć najtańszy serwer wraz z doemną

lamcpp

Rekomendowane odpowiedzi

E-kreacja możesz przytoczyć jakieś przykłady takich hostingów :-) Również mnie to troszeczkę zszokowało bo osobiście nie widziałem takiego przypadku ;)

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

Tak, kupiłem tutaj nawet kilka dni temu.

Wyniosło mnie 18zł / rok

Pojemność 1gb, transfer miesięczny 20GB, można zaparkować 10domen i nieograniczoną liczbę subdomen, 50 baz MySQL 5.5, PHP 5.2 i inne funkcje.

Czytałem sporo przed zakupem i same pozytywne opinnie.

E-kreacja możesz przytoczyć jakieś przykłady takich hostingów :-) Również mnie to troszeczkę zszokowało bo osobiście nie widziałem takiego przypadku :P

No co Wy...

mnóstwo takich firm jest i to też wśród tych największych

na pierwszej stronie klienta atakują niskie ceny rejestracji, a aby znaleźć ceny za przedłużenie trzeba trochę pogrzebać

np. tutaj, to nawet nie pierwsza strona, a podstrona cennik domen i gdzie tam są ceny za przedłużenie?

https://nazwa.pl/cennik-uslug-domeny.html

widzę że w jednym wątku zebrały się 3 najbardziej interesujące mnie hostingi, z których nie korzystałem

Hekko, Szybki Serwer i Hosting House

na pewno z czasem skorzystam z każdego z nich smile.gif

ekreacja.png

Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności