Skocz do zawartości

Nie wyświetla się zawartość kategorii

Ser Penter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Po zaktualizowaniu wordpressa 2.9.2 do 3.3.1 byłem zmuszony zmienić używany do tej pory szablon. Niestety pojawił się problem z wyświetlaniem zawartości kategorii, są one puste. Problem pojawia się tylko na domenie, na którą ustawione jest w panelu admina przekierowanie (adres plików WP jest inny niż adres strony). Pod "bazową" domeną wszystko działa jak należy.

Szablon, o którym mowa, posiada dość ciekawą nawigację po kategoriach. Jej działanie można zobaczyć tutaj (demo zakupionego przeze mnie szablonu): https://deluxethemes.com/newsworld/

Coś mi świta, że może potrzebna jest jakaś modyfikacja w pliku .htaccess, więc wklejam jego obecną treść:

<IfModule mod_rewrite.c>
   RewriteEngine On
   RewriteBase /
   RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
   RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
   RewriteRule . /index.php [L]
   </IfModule>

Bardzo proszę o pomoc. To dość pilne, ponieważ unieruchomiona jest strona sporej organizacji charytatywnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności