Skocz do zawartości

15 grudnia stronka zniknęła

reassor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę zakładał nowego topiku żeby zapytać ;)

jest to zresztą powiązane z sytuacją.

Czy robots.txt warto modyfikować tak by blokował ten sam content ale z innym url-em np. mam artykuł i wchodzę bezpośrednio to ok ale już po tagu czy kategori (wordpress) to duplikat czy nie?

Bo Użyłem taki mega plik :P i blokuje praktycznie wszystko co jest głębiej niż /*/

Nie śmiejcie się - jestem nowy w tej dziedzinie :)

Co do google to dalej mnie niema :)

Tylko na alexa rank mi skoczył o 1.5mil w dół (czyli dobrze) ale to chyba dlatego że ruch mi wygenerowaliście przez oglądanie mojich buraków :P

Na majestic też BL rośnie. - zresztą oglądając konkurencję na majestic zaczynam łapać o co chodzi :)

Czy robots.txt warto modyfikować tak by blokował ten sam content ale z innym url-em np. mam artykuł i wchodzę bezpośrednio to ok ale już po tagu czy kategori (wordpress) to duplikat czy nie?

Lepiej to blokować pluginem - np. all in seo - tam zaznaczasz czego ma nie indeksować (kategorie, archiwum, tagi itp).

Ogólnie jeśli masz niewiele własnego kontentu, to lepiej zrobić noindex na kategorie, archiwa i moze tagi - zależnie od upodobań.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności