Skocz do zawartości

Czy robie to poprawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to mój drugi post. Czytałem bez pisania przez ładnych parę dni. Na wiele pytań znalazłem wiele odpowiedzi często sprzecznych, ale wnioski staram się wyciągać.

Mam jedank pytanie:

Posiadam stronę www.witoldspisz.com

W mojej domenie uruchamiam sklep:

https://www.witoldspisz.com/sklep/

1. Czy mogę kupić dla niego np: domenę www.sklepiczek.com i ją pozycjonować

2. Czy jest to etyczne ?

2. Czy nie dostanę bana od google na www.witoldspisz.com

Dziekuje za ew. podpowiedzi i pozdrawiam

Witold Spisz

Ogólnie 1.sklep załóż sobie na sub-domenie https://www.sklep.witoldspisz.com

2. Każde pozycjonowanie dla wyszukiwarek nie jest etyczne ale nie przejmuj się, banany rozdawane za konkretne spamy, i zawsze można zrobić przekierowanie

3.Czytaj więcej tematów w dziel dla początkujących, brakuje tobie podstaw wiedzy z SEO

Bez podstaw za sklep się nie bierz. Nie chwal się też domeną którą chciałbyś kupić bo są ludzie którzy kupią chociażby po to żeby teksty mieszane w Lenivcu dawać !!! Zacznij od domeny głównej, dodaj do katalogów www. Zobaczysz efekt, za jakiś czas nauczysz się oceniać trudność frazy, jej opłacalność. Nie trzeba 7 lat żeby robić dobrze seo :tancze:

• 2 tygodnie później...
Bez podstaw za sklep się nie bierz. Nie chwal się też domeną którą chciałbyś kupić bo są ludzie którzy kupią chociażby po to żeby teksty mieszane w Lenivcu dawać ;) Zacznij od domeny głównej, dodaj do katalogów www. Zobaczysz efekt, za jakiś czas nauczysz się oceniać trudność frazy, jej opłacalność. Nie trzeba 7 lat żeby robić dobrze seo ;)

Sklep założyłem po to, żeby prowadzić w nim sprzedaż

Możesz, jak najbardziej. To że strona firmowa jest na jednej domenie, a sklep na drugiej to nic dziwnego.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności