Skocz do zawartości

Blog na bloggerze - czy warto?

logitech55

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem blog do pozycjonowanie strony www. Chciałbym się dowiedzieć czy to coś pomoże oraz czy dobrze wstawiłem linki (a może warto jeszcze dodać kilka).

Link do bloga

Najładniejsza reportażowa fotografia ślubna Pleszew

Najlepsza fotografia ślubna Kalisz oraz Pleszew. Zapraszam

Blog fotograficzny i nie tylko.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Polecam zapoznanie się z następującym wpisem: SEO 2.0 – błędy w seo 2.0 popełniane przez pozycjonerów Dowiesz się tam jak poprawnie prowadzić takie zaplecze aby z niego jak najwięcej wycisnąć. Autor jest też użytkownikiem tego formu.

Dodatkowo w wątku Lista portali Web 2.0 na zaplecze, 112 adresów znajdziesz listę miejsc, w których możesz założyć darmowe blogi.

Pozdrawiam.

Im więcej tym lepiej, ale weź pod uwagę fakt, że pomimo dobrej pinglisty i w ogóle fajnych możliwości taki blox to kicha. Nie tylko ty kminisz zaplecze na darmówce. Może niepotrzebnie się męczysz, może starczy dodać link do kilku katalogów i je zaindeksować?

Co do bloga: za krótko na jakiekolwiek opinie - jednak do mnie nie trafia link z title od razu. Przywal w treści.

Im więcej tym lepiej, ale weź pod uwagę fakt, że pomimo dobrej pinglisty i w ogóle fajnych możliwości taki blox to kicha. Nie tylko ty kminisz zaplecze na darmówce. Może niepotrzebnie się męczysz, może starczy dodać link do kilku katalogów i je zaindeksować?

Co do bloga: za krótko na jakiekolwiek opinie - jednak do mnie nie trafia link z title od razu. Przywal w treści.

Czyli mogę jeszcze dodać kilka linków (ile?) w treści? obecnie mam na tytule i na stopce.

W linku portale do zaplecza znajduje się blogger.

Polecam zapoznanie się z następującym wpisem: SEO 2.0 – błędy w seo 2.0 popełniane przez pozycjonerów

wyjąłeś mi to z ust :)

Blogger jest dobry ale osobiście na takie rzeczy polecam weebly (reflink) i https://blog.com

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

To jest strona firmy mojej klientki postawiona na Weebly, daję, żebyście zobaczyli możliwości:

https://www.madelineexclusive.com.pl

można na weebly postawić sporo (szczególnie jak się ma premium, właściwie wystarczy polecić z takiego ref linka 1 osobę która doda Swoją stronkę w miesiącu co nie jest trudne :brawa: - jak ktoś ma na weebly to niech da swój adres, podpowiem co zrobić, aby było lepiej :P

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Teraz trochę poprawiłem i dodałem tytuły do linków. Czy teraz dobrze?

Znalazłem takie coś link chciałbym się dowiedzieć czy mogę go użyć i czy google nie da mi filtra lub banana.

Dziękuję za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności