Skocz do zawartości

Blog na bloggerze - czy warto?

logitech55

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o bloga na bloggerze, to masz tam za dużo linków. Użyłeś 3 różnych anchorów, ale wszystkie prowadzą do tej samej strony głównej. Wystarczy jeden link. Ewentualnie dodatkowe adresy powinny prowadzić do innych podstron.

Poza tym promujesz się jako "fotograf ślubny", a linkujesz do strony, gdzie przede wszystkim widać zdjęcia całkowicie niezwiązane z tą tematyką...

Popieram, masz co najmniej kilka linków do strony głównej z różnych anchorów. Poza tym pierwszym reszta jest bezwartościowa. Możesz je usunąć.

Warto podlinkować za to podstrony tak jak zrobiłeś.

We wpisach na blogu użyj opcji łamania tekstu, tak żeby na głównej stronie bloga pojawiał się tylko wstęp (pierwsza część wpisu któą ty okreslisz gdzie ma się skonczyc) - nie pamietam jak to sie nazywa na bloggerze.

Swoją drogą, ciekawe czy takie linki do jednej strony z różnych anchorów przeszkadzają sobie czy zmniejszają moc tego pierwszego ?

Blokowisko oszczędza - blog o oszczędzaniu pieniędzy

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

generalnie już sporo postawiłem bloggerów, wordpressów i wiele innych blogów na różnych platformach - przy pomocy ZenBLOG-a zakładam ponad 30 blogów i powiem Wam, że bez linkowania z zewnątrz też wchdzą lekkie frazy. Dodając linkowanie linkwheel też poprawiają się pozycje blogów i stron docelowych. Jako dywersyfikacja źrodeł dobrze się nadają.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

To się wyloguj z gmaila.

:)

Nie jestem zalogowany do Gmaila

serpmonster.pl/ również podaje ze jestem na pierwszym miejscu.

Również dla tych fraz jestem w TOP 1

Fotograf ślubny Pleszew

fotoreportaż Pleszew

fotograf na chrzest Pleszew

TOP 2

Zdjęcia ślubne Pleszew

Najładniejsza reportażowa fotografia ślubna Pleszew

Najlepsza fotografia ślubna Kalisz oraz Pleszew. Zapraszam

Blog fotograficzny i nie tylko.

ilu fotografów w Pleszewie pozycjonuje swoje strony, to bardzo prosta fraza, gratulacje u mnie jesteś TOP1 :)

Nie wiem ilu pozycjonuje ale 2 miesiące po stworzeniu strony (stworzona w sierpniu 2011) nie było mnie w pierwszych 100 wynikach jak 3 miesiące dodawałem do katalogów to byłem na hasło fotografia ślubna Pleszew na 51 miejscu (pisze w 41 poście tego wątku)

Najładniejsza reportażowa fotografia ślubna Pleszew

Najlepsza fotografia ślubna Kalisz oraz Pleszew. Zapraszam

Blog fotograficzny i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności