Skocz do zawartości

Automatyczny wordpress

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kiedys, kiedyś tam wpadł w moje ręce dodatek do wordpressa który automatycznie aktualizował naszego bloga treścią z kanałów RSS.

Pytanie czy takie coś jest legalne?

Zamieszcza treść artykułu np. z wp (podając źródło)

Dobry sposób na budowanie zaplecza dzięki takiemu modułowi, pytanie tylko czy zgodne z prawem.

@Dobry sposób na budowanie zaplecza...

Mylisz się.

To jest zły sposób na budowanie zaplecza. Kiedyś tak, teraz nie.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To jest zły sposób na budowanie zaplecza. Kiedyś tak, teraz nie.

Nadal jest to dobry sposób ale trzeba umieć to robić ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ze swojej strony WP-ROBOT płatny za to od cholery fajnych funkcji np. tłumaczenia z en na pl czy inny język co tworzy unikalną treść... poza kilkoma wyjątkami :P

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Potwierdzam.

Nigdy się w to nie bawiłem, ale Wasze 'potwierdzenia' są zachęcające :P

Kiedyś tak, teraz nie.

Właśnie, czy nie wydaje się Wam, że Google z algorytmem zatoczyło koło ? Dziś znowu zaczęli łykać (przy pewnym udoskonaleniu) to co parę lat temu było modne.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nadal jest to dobry sposób ale trzeba umieć to robić ...

Masz na myśli dobre zaplecze pod linki czy dla site/swl?

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 3 miesiące temu...
A co powiecie na połączenie autobloga z preclem? W takim przypadku nie wszystkie artykuły zawierają linki wychodzące (jak w preclu) i nie wszystkie są nieunikalne (jak w autoblogu). Takie rozwiązanie wydaje się być bardziej naturalne.

ostatnio tez sie nad tym zastanawiałem, chyba przetestuje takie rozwiazanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności