Skocz do zawartości

Łatwa fraza - a nie mogę się wybić.

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was.

Mam problem z frazą Ventrilo MIX - jest to łatwa fraza a nie mogę się wybić. Linkuję stronę do katalogów, precli itd. I nic.

Kilka dni temu strona była na 5 stronie google, zmieniłem treść na strony na unikalny, po czym 3dni temu poleciała ho ho.. Nie ma jej w pierwszych 10ciu stronach w wyszukiwarce.

Moja strona - Ventrilo MIX

Według majestic seo, mam więcej linków niż niektóre strony na pierwszej stronie google, są one dobrej jakości, a jednak nie mogę znaleźć mojej witryny w wyszukiwaniach.

Możecie mi podpowiedzieć co może być nie tak?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Trochę jeszcze musisz popracować nad tą stroną.

Przede wszystkim brak przekierowania z www na "bez www" lub odwrotnie.

Czy ta strona też jest Twoja? Wygląda jakoś znajomo - https://www.ventrilo-mix.com/.

Od niektórych w top linków może masz więcej, ale 150 to nie jest jakaś oszałamiająca ilość...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

"Przede wszystkim brak przekierowania z www na "bez www" lub odwrotnie."

Na stronie jest zrobione 301. Z tego co widzę to działa poprawnie?

Strona jest moja - fanowska. Jest na darmowym szablonie ; p.

150 - wiem nie jest to znowu tak dużo , ale przynajmniej strona powinna być na np. 3 stronie, a jej wgl nie ma.

@wedrowiec - nie orientuje się niestety w tym 'eweb, niestety. - jaki to jest koszt?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Na stronie jest zrobione 301. Z tego co widzę to działa poprawnie?

chyba nie: raport

Adres Twojej strony da się wpisać z i bez www, więc nie działa poprawnie z całą pewnością...

Ty też terefere!

Szkolenia językowe dla firm

Panowie poprawiłem plik przekierowania na serwerze.

W pliku jest -

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.ventrilomix-download.com [NC]

RewriteRule ^(.*)$ https://ventrilomix-download.com/$1 [L,R=301]

Możecie zobaczyć teraz, czy przekierowanie dobrze działa?

Działa. A strona pewnie nie była pozycjonowana, dostała dużo linków na raz i ma czkawkę. Wróci wkrótce na swoje miejsce :D

Wstaw któreś Ventrilo Mix w H1 i linkuj dalej bez lęku ;D

Powtarza Ci się tekst ze strony głównej na podstronie "o programie".

Jam jest Zbygniew.

Strona była na bieżąco dodawana do katalogów, także w pewien sposób była pozycjonowana. Dodana jest do ok. 200 katalogów.

wedrowiec@ 40gr mies? Założyłem tam konto, mam teraz konto standard. Ale żeby mieć te pkt. to muszę wykupić PRO na 30dni tak? Coś koło 35zł to kosztuje.

Nie, nie słuchaj go ;)

Punkty można kupić m.in tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=78

Ktoś przelewa Ci punkty na Twoje konto i możesz linkować ALE jeśli nie potrafisz używać SWL, to nie używaj ;)

https://katalogiseo.info/ - dodawaj codziennie po 50-100 sztuk i będzie gitarka ;)

Panowie a powiedzcie mi, czy jest szansa żeby się wbić do TOP3 na frazę Ventrilo MIX

Czy musiałbym dodawać stronę do setek/tyś. katalogów? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności