Skocz do zawartości

Darmowy katalog stron anglojęzycznych

Koobe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przedstawiam mój nowy katalog stron anglojęzycznych:

SEO Directory

Domena "wiekowa", już podlinkowana co nieco :(

Wpisy są darmowe, wymagam tylko 200znaków w opisie więc przyjmuje tylko unikalne opisy.

Katalog jest świeży, jednak zdecydowałem się go upublicznić w celu wyłapania błędów i niedociągnięć.

Zapraszam.

Design dzięki seo-design.pl.

Witam.

Przedstawiam mój nowy katalog stron anglojęzycznych:

SEO Directory

Domena "wiekowa", już podlinkowana co nieco ;)

Wpisy są darmowe, wymagam tylko 200znaków w opisie więc przyjmuje tylko unikalne opisy.

Katalog jest świeży, jednak zdecydowałem się go upublicznić w celu wyłapania błędów i niedociągnięć.

Zapraszam.

Design dzięki seo-design.pl.

Rozumiem, że czekamy na indeksację czy też po prostu złapał bana? Pewnie dodam kilka wpisów, natomiast jesli chodzi o unikalne wpisy - to nie oczekuj cudów w przypadku naszych anglojęzczyznych kolegów ;) Typowy opis wygląda tak (akurat ten jest unikalny): Packers Movers Varanasi Services offers Packing & Moving Services Varanasi, Packers and Movers Varanasi, Movers and Packers Varanasi. Packers Movers Varanasi Services offers Packing & Moving Services Varanasi, Packers and Movers Varanasi, Movers and Packers Varanasi.

Powtórzenie nie jest bynajmniej błędem - opisy mam po 160 znaków, a że był za krótki to się go machneło jeszcze raz ;)

No ale powodzenia życzę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności