Skocz do zawartości

Lista precli Seo Bohater

qba505

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do sprzedania kilku osobom listę precli, którą przygotowywałem od 26 grudnia 2011 do 3 stycznia 2012, a więc całkiem świeże precle.

Są to precle polskie, część z nich jest moderowana część nie. Nie są to śmieciowe katalogi, których tysiące są w różnych dodawarkach i automatach.

Oczywiście rejestracja jest otwarta gdyż sam tworząc listę zakładałem po kolei konta (część z nich udało się zarejestrować automatem wbudowanym w SB4).

Wszystkich stron jest 561 z czego ponad 100 z pagerankiem od 1 do 4, wszystkie strony posiadają site, nie są zbanowane ani nie wpadły w żaden filtr.

Lista jest przygotowana w pliku .csv gotowym do importu do SeoBohatera i nie tylko.

Cena jaka mnie interesuje to 30zł z tego względu, że nie chcę tej listy "puścić" w internet a jedynie podzielić się nią z kilkoma osobami.

Dodam również, że nie jest to lista paru tysięcy precli "śmieci" z wszelkich blackpressów, publikerów etc...

Kontakt PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności