Skocz do zawartości

automatyczne dodawanie do katalogów

zzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Masowe dodawanie odnośników powoduje spamowanie katalogów i wyszukiwarek (duża ilość zgłoszeń w małym czasie) - nic dziwnego, że wszyscy się przed tym bronią. W niektórych serwisach oficjalnie stwierdzono, że korzystanie z tego typu programów może skutkować zbanowaniem strony i nieumieszczeniem jej w spisie.

Dlatego lepiej tego nie robić.

• 1 rok później...

Dla zainteresowanych podam UltraSubmit, Dynamic Submission

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Znamy, ale ze względu na to, że takie działania mogą przynieść więcej szkód niż pożytku, po pierwsze ich nie polecamy, a po drugie nie omawiamy tutaj.

to ja mam jedno pytanie....

Jeżeli jestem manualnie w stanie dopisac w przeciągu miesiąca swoją stronę do np. 3000 katalogów to co wtedy???

Sid i Ty Brutusie !??!?!

A co za roznica czy dodasz automatem 3000 linkow czy manualnie...!?

Aby to zagadnienie wyjasnic do konca trzeba by napisac w tym poscie streszcenie calego forum.. poczytajcie je (szukajc interesujacych temmatow) a sami sie przekonacie... caly problem sprowadza sie do rozgryzienia idei istnienia linkow - powstanie systemu oceny strony poprzez sprawdzanie ilosci linkow nie bylo wcale zwiazane z katalogami ani z kupowaniem linkow... to tylko elementy zastepcze...

p.s.

Niedowiarki maja 2 wyjscia.

1. Uwiezryc, ze nie nalezy dodawac duzej ilosci linkow w jednym czasie (i trudno jest okreslic co to duza ilosc)

2. Dodac automatem lub kupic taka usluge za 9,99 na allegro ale gwarantuje, ze wczesniej czy pozniej wroca na forum z tematem RATUNKU - MAM BANA...

zreszta co to za dodawanie linkow bez dobrego anchor tekstu...

A co za roznica czy dodasz automatem 3000 linkow czy manualnie...!?

Automatem w ciągu jednego dnia, a manualnie do 3000 katalogów nikt by nie dodał jednego dnia :shock:

A co do 3000 katalogów w ciągu miesiąca to nie porblem :D , tylko dajcie ich spis, gdzie napewno strone dodadzą :D

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności