Skocz do zawartości

Frazy do "zrobienia" samymi linkami wewnętrznymi

Rekomendowane odpowiedzi

Takie frazy jak "karty kredytowe" albo "windykacja" wcale nie są łatwe do wypozycjonowania. Jednak Wikipedia jest z nimi w pierwszej 10 wyników Google. I chyba osiągnęła to tylko linkowaniem wewnętrznym. Czyżby więc własnym blogiem zawierającym mnóstwo wpisów linkujących między sobą też można wypozycjonowac takie (średnio) trudne frazy, niejako przy okazji?

Jak bedziesz mial blog, ktory ma kilka miliardow unikalnych linkow z wartosciwoych stron do strony glownej i na podstrony, oraz jego strona glowna bedzie miec PR9, bedzie on jedna z najpopularnijeszych witryn na swiecie i bedzie istnial kilka lat to odpowiedz jest 'TAK' - wtedy samymi linkami wewnetrznymi bedziesz robil nawet trudne frazy :rolleyes:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge: zwłaszcza ten PR9 mnie rozbroił;)

W niszowych tematach typu: "karty kredytowe + nazwa miasta powiatowego" to może wyjść, wszedłem tak w pewnych miejscowościach (ale np. nie w obecnych /16/ ani w b.województwach /49/- bardziej typowe miasta do 20-30tys.mieszkańców )

Carnagge: zwłaszcza ten PR9 mnie rozbroił;)

W niszowych tematach typu: "karty kredytowe + nazwa miasta powiatowego" to może wyjść, wszedłem tak w pewnych miejscowościach (ale np. nie w obecnych /16/ ani w b.województwach /49/- bardziej typowe miasta do 20-30tys.mieszkańców )

Jest to pewnie możliwe, ale nad swoim blogiem windykatora będziesz musiał jeszcze trochę popracować. Dodatkowo będziesz musiał mieć setki tys podstron.

No, mam dopiero niespełna 3 tysiące podstron. Tym niemniej, wczoraj z iq.pl odpisali mi (w odpowiedzi na zgłoszony problem): "w Pana serwisie (a dokładnie WordPress) zapchało się konto - przekroczył Pan dostępne miejsce (1.2GB). Zwiększyliśmy quotę konta FTP do 2GB."

Bardzo dobra firma, tak na marginesie.

Tym niemniej, wczoraj z iq.pl odpisali mi (w odpowiedzi na zgłoszony problem): "w Pana serwisie (a dokładnie WordPress) zapchało się konto - przekroczył Pan dostępne miejsce (1.2GB). Zwiększyliśmy quotę konta FTP do 2GB."

Łaskawcy. Zmień na home - w najmniejszym pakiecie dostaniesz 10GB ;)

Łaskawcy. Zmień na home - w najmniejszym pakiecie dostaniesz 10GB :)

nie bardzo masz chyba pojęcie co piszesz :) W tym cudowynym pakiecie który polecasz nie ma nawet baz MySQL. A tutaj była mowa jedynie o quocie FTP a nie całkowitej pojemności konta (home ma w ogóle taką opcję?). Czytaj - konto może mieć pojemność choćby i 100gb ale właściciel sam sobie na serwis ustawił 1,2GB - co mu support zmienił gdy się "zapchało" a klient sam nie znalazł jak widać prostej przyczyny problemów

Łaskawcy. Zmień na home - w najmniejszym pakiecie dostaniesz 10GB :)

Nic nie musi zmieniać, a nikomu z SEO nie polecam home.pl , w IQ trzeba sobie samemu po prostu wyznaczać limit przestrzeni dyskowej osobno na www i osobno na baze danych.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności