Skocz do zawartości

Katalog sieci Counter Strike

MaTusz

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog jest dla dzieciaczków grających w CS'a i mające swoje pseudowitryny na przemie, zatem nie, nie dodasz tu swojego precla o sadzeniu ziemniaków :)

Ogólnie pomysł katalogu wyszedł z mojej głowy, i nie zniknie on z prostego powodu: brak lepszego zagospodarowania domeny ;) poza tym licencja seokatalogu kupiona, więc nie byłoby sensu żeby leżała odłogiem.

do nie coś sapiesz? wielu juz tak mowilo i nie dodam mojego precela o sadzeniu ziemniakow bo do smieci nie dodaje zareklamuj pomysl który wyszedl z twojej głowy jak juz popracujecie nad szczegolami

postawić katalog (płatny nawet) to raz a dwa to jego utrzymanie poprzez np linkowanie.

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Chyba niektórym się coś pomyliło? Od zawsze panuje i tutaj i wszędzie..bardzo ważna zasada - nie podoba się to wypad :) autor tematu daje seokatalog, faktycznie bardzo niszowy i kto chce to skorzysta, a kto nie chce to nie skorzysta.. ale nikt nie ma prawa dojeżdżać właściciela :) ogarnijcie się.. licka droga nie jest, macie lepsze pomysły to droga wolna..

Ile można o tym dyskutować? że to sprawa właściciela katalogu czy on jest płatny czy darmowy czy może rozdaje pączki do wpisu..

Ogólnie kultury wszystkim życzę...na chociaż średnim poziomie.

jakoś się zbytnio nie przejąłem tym "dojechaniem" jezeli to o mnie mowa :) internetowych napinaczy jest wielu więc ingoruje takie zaczepki :] Co do linkowania to się nie martw, jest i będzie ;]

No i podzielam zdanie moskita, "nie podoba się to wypad"

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

Katalog zbyt niszowy, podejrzewam że po kilku miesiącach nadal będziesz miał tylko 2 wpisy. Może warto zastanowić się nad poszerzeniem tematyki, chociażby do wszelkiej maści gier?

Wtedy mógłbyś liczyć na 100- 200 wpisów.

zobacze przez jakis czas czy cos sie ruszy jak nie to zapewne dodam inne kategorie bo dla 2-ch wpisow to sie raczej nie oplaca ;d

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności