Skocz do zawartości

OmniAdd VS DonLinkAge

Sannjas

Rekomendowane odpowiedzi

DONMINI, PKSI, omnipress

Racja, najlepiej linkowac tylko z webmini i seokatalogów ...

Do samego zestawienia mam równiez kilka zastrzezen ale trzeba miec swoj rozum i umieć wyciagac wnioski z tego co jest tam umieszczone, tak czy owak wg mnie zestawienie udane.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

DONMINI, PKSI, omnipress

Racja, najlepiej linkowac tylko z webmini i seokatalogów ...

Gdzie ja tak napisałem ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

A co tam ma być obiektywne lub nie ? Soft ma lub nie ma danej funkcji i tyle (obiektywizm nie ma tu nic do rzeczy)

Np. OmniAdd w praktyce nie ma mozliwosci zaawansowanych ustawien, a wg tabelki ma. Wystarczy porownac jak wyglada dodawanie projektu :)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Jeśli tylko przeskoczy "braciszków" to sam mu pomogę w tej dodawace heheh

A zestawienie subiektywne czy też nie ale jak widać działa na korzyść dla klientów - więc nie marudzić tylko się cieszyć że powstało i inni producenci starają się coś zrobić swojego / dodać / rozwijać softy - nie dotyczy Adder8 hehehe

@okazwłoka - spiesz się powoli i trzymam kciuki za Ciebie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 2 miesiące temu...

Odswiezymy ;)

Czytam Was od dluzszego czasu, mam na koncie jakies male sukcesy w pozycjonowaniu, chce isc dalej i troche usprawnic sobie prace.

Od kilku dni zastanawiam sie nad zakupem programu do katalogowania, na polu bitwy pozostaly tak naprawde 2: OmniADD v5 i DonLinkage v3.

Cene, mysle, ze mozna pominac - ok. 140zl roznicy.

Ktory jest skuteczniejszy ? Ktory jest lepszy ?

OmniADD posiada wiecej katalogow do ktorych dodaje:

qlweb, Mocne Linki, Articlefriendly, ArticleMS, Obsługa serwisów blogowych - w tym jest "lepszy" OmniADD, jednak czy z tych katalogow ktos w ogole korzysta ? Czy to znaczaca roznica ?

Czy OmniADD posiada cos w rodzaju harvestera - jak DonLinkage, nie moge znalezc tej informacji, jedynie: "Baza katalogów jest tworzona ręcznie dzięki czemu mam skuteczność 99,9%" ?

Jakie sa jeszcze znaczace roznice w jednym i drugim programie ? OmniADD podobno nie linkuje, czy cos sie zmienilo przez te 2 miesiace ?

na polu bitwy pozostaly tak naprawde 2: OmniADD v5 i DonLinkage v3

Dodałbym Publikera, który tez jest dobry i robi swoją robotę. Który jest lepszy? Według mnie żaden. Wszystkie stoją na podobnym poziomie i dobrze robią swoją robotę. Każdy z tych softów ma swoje plusy i minusy. Każdy ma coś czego nie ma ich konkurent. Najlepiej mieć te trzy softy. Co bym wybrał? Sam nie wiem. Od strony technicznej jak wspomniałem softy podobne. Od strony supportu i ceny wybór padłby na DonLinkAge.

• 7 miesięcy temu...

Czas ponownie odświeżyć.

W obecnej chwili koszty Donlinkage i OmniAdd'a(z omniping) się wyrównały ok. 400zł za soft. Który z nich bardziej polecacie? Powyżej widzę zdania podzielone, czy po starcie omnispeed lepiej nie inwestować w omniadd, gdyż OA może nie być już rozwijany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności