Skocz do zawartości

Problem z onet-em

pajcio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie wiem co się dzieje z tą wyszukiwraką! Mam stronę o adresie https://nazwastrony.pl i subdomenę do tego https://www.nazwastrony.pl i zależy mi własnie na tym aby ten drugi adres pojawiał się w onecie, kiedyś znajdowały się tam te dwa adresy pózniej tylko ten pierwszy czyli bez "www" no i ciekawa sprawa jak założyłem boksy to ten z "www" znowu się pojawił no i kampania się skończyla i został tylko ten adres bez "www" który w sumie nic mi nie daje:( kiedyś używałem przesuniętego nagłówka, ale dawnmo to usunąłem nie wiem co jest grane tzn że mam bana na onet.pl? Jeśłi jest to możliwe to chciałbym komuś przesłać adres tej strony aby ktos doświadczony obejrzał czy wszystko z nią OK

Pozdrawiam

Tez mam problem z onetem jednak nieco inny, czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic opis strony w wyszukiwarce i czy wogle mozna miec na to jakis wplyw. W tym momencie wyszukiwarka jako opis zrobila sobie zlepek losowych slow ze strony i nic z niego nie mozna zrozumiec.

Drugi problem to taki ze dodalem strone (inna strone niz ww) do katalogu (platnie) i jest tam wysoko na interesujace mnie slowa i dodalem do wyszuiwarki (za darmo), bylo to pod koniec listopada. Do dzisiaj strona nie zostala zaindeksowana przez wyszukiwarke, czy jest to normalne i jak dlugo bedzie to trwalo

Dodaj stronę do darmowego katalogu stron

Okna drewniane

Karpacz

Też mam podobny problem. Miałem stronę nazwastrony.pl i nazwastrony.com Onet zaindeksował tylko nazwastrony.com, pomimo, ze do .pl prowadzi kilkanaście razy więcej lików. Pomimo, że zrobiłem przekierowanie 301 z .com na.pl i wiele razy pisałem do Onetu, w wynikach jest tylko domena .com ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

hmm nie mam pojęcia czy z google odpisują! Ale netsprint ma bardzo miłą obsługę i co wyślę maila to zaraz otrzymuję odpowiedź. Nie chodzi o to żeby coś było wyżej a coś nieżej tylko o to żby w wynikach pojawiala się stron z "www" jak bvyło do pewnego czasu, a nie bez "www"

Onet chce być trendy dlatego robi konkursy i wmawia każdemu że sa najlepsi. Nie jest tak i nie chodzi tu o to, że moja strona jest nisko. Chodzi o to że teraz to już się nie da w onecie żadnej informcji znaleźć, ot czyste losowanie wyników. Konkurs ich wypromuje? Pewnie z 70% ludzi kożystajacych z wyszukiwarki o godzinie zero to ludzie klepiący "F5". Co ten konkurs ma dac? Test łącza i silnika wyszukiwarki na zbyt duże obciążenie? Już ten konkurs w NetSprint był lepszy choć od początku do końca miałem 5ptk. a korzystam z netsprint przynajmniej raz dziennie.

Co dały zmiany w onet? To że najważniejsze jest "nazwa domeny" i ukryty tekst na stronie. Do tego masa wyników typu

https://szukaj.onet.pl/query.html?qt=imprezy

A klienci chcą tam być, bo jakiś ruch generuje.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności