Skocz do zawartości

recenzje.info.pl

matrus2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W takim przypadku napisz na maila tytuł wpisu, adres i anchor linka.

Zdecydowałem wprowadzić zmiany w regulaminie:

- Zdjęcie musi być także we wpisie.

- Zmieniłem długość tytułu.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Już pierwszym zdaniu masz błąd interpunkcyjny i stylistyczny. Artykuł jest zlepkiem zdań, które nie przedstawiają całości - brak jakichkolwiek akapitów. Brak zdjęcia we wpisie.

Przyznaję, że zdarzyło mi się opublikować 2, czy 3 słabe artykuły, ale polityka tego portalu idzie w kierunku jakości, a nie ilości.

Pozdrawiam

A także Antyplagiat...

czemu moj artykol znalazl sie w koszu klimatyzacja montaz i serwis cos z nim bylo nie tak? jezeli tak to przepraszam to moje pierwsze wpisy do Presell Page

W tym zaś pierwszym zdaniu błąd gramatyczny ;) Jednak skoro to pierwsze wpisy to można wybaczyć :)

10 lat doświadczenia! Biuro Tłumaczeń Arte et Lingua - tłumaczenia pisemne oraz obsługa językowa konferencji.

A swoją drogą nie działa podgląd wpisu przez wysłaniem go do akceptacji... Można by to naprawić, bo chcąc obejrzeć swój post nie można tego zrobić.

Podgląd działa tylko wyświetla się w innej karcie, żebyś nie stracił swoich danych.

A także Antyplagiat...

Postanowiłem również skorzystać i dodać swój artykuł "Czerwona herbata i odchudzanie".

Drobne uwagi:

- w moim przypadku podgląd artykułu zaczął działać poprawnie dopiero kiedy artykuł zapisałem do przeglądu, wcześniej po prostu pokazywał stronę główną bloga.

- dodałem obrazek jako ikonę wpisu, ale na podglądzie jej nie było, jak coś jest nie tak to proszę o sygnał, wprowadzę poprawki.

• 3 tygodnie później...

Dodałem rekomendowane słowa kluczowe oraz okienko na każdej podstronie ostatnie posty autora.

Chętnie rozważę kolejne propozycje "usprawnień".

A także Antyplagiat...

• 4 miesiące temu...

Ludziska! Może byście tak przeszli z adminem tego precla na priva i tam sobie wyjaśniali, czemu ten lub inny wpis nie został dodany? Bo to raczej ogół użytkowników tego forum nie specjalnie interesuje... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności