Skocz do zawartości

Nowe zabezpieczenia w katalogach

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

a użyj "wpisz imie anna" razem :) całe zdanie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie po prostu zablokowałem możliwość dodawania, bo muszę te wszystkie katy zmoderować, a nie mam za bardzo czasu, dzieciaki ciągle chore - nie da się pracować, w ciągu 2 miesięcy dostałem z 50 filtrów, kilka banów i dodatkowo padły mi 3 dyski barracuda 7200, jak się okazało z jakiejś czarnej serii z 2009 roku, więc jeszcze się nie odbudowałem, ale natychmiast jak to zrobię, to znowu wzowię możliwość dodawania i uruchomię dodatkowe katalogi, 6 skórek made by Wlodarski jest już gotowych, kwestia czasu :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

naprawde sorry, myślałem, że się ze wszystkim wyrobię przed świętami, ale nagle no hard disc detected, kupiłem nowy, tydzień póxniej święta, myślę sobie zgram wszystko z dysku bakupowego na ten, będzie luz, podczas kopiowania zwiecha i już się nie uruchomił, zaprzyjaźniony serwis próbował wgrać nowy bios, ale to tez nie pomogło, w biurze też podcczas kopiowania danych coś co 2 minuty stzelało, a po ponownym uruchomieniu nawet nie dało się wejść w tryb awaryjny...zresztą Ci, o których kupowałem soft znają sytuację, bo licencje też się poszły...teraz kupiłem 3 dyski zewnętrzne i robię kopie kopii zapasowych, nauczyłem się już...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

No własnie nie, bo w innym katalogu było Wpisz imię Karol i przepuszczało mnie po wpisaniu Karol.

W katalogach Kulfika (chyba) należy podać stolicę i raz przepuszcza, a raz nie...

Nie wiem już sam czy lepsza ta standardowa, w której nic nie widać, czy ta, która nie działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności