Skocz do zawartości

Anchory z polskimi znakami

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie co do dodawania treści na zagranicznych stronach. Anchor który dodaję ma polskie znaki i w większości na zagranicznych stronach pojawiają się krzaczki, więc zamieniam to słowo na przekonwertowane na html np. ślub - ślub i wtedy wygląda dobrze, tylko jak to widzi google? Jeśli zobaczy ślub odczyta jako ślub? W programach do analizy jako anchor wyświetla się nie ślub ale ślub i nie wiem czy dobrze robię zamieniając na przekonwertowany. Z góry dziękuję za odp

Ja również pozycjonuje na słowo ślub i wpisuję normalnie

czyli wpisujesz ślub a nie ślub ? wtedy na stronie sa krzaczki ale za to google widzi to jako ślub?

Chodzi o to abyś konwertował polskie znaki na html.

no właśnie konwertuję ale nie wiem czy to jest ok bo zależy mi aby google widział to jako ślub

Lub użył synonimu bez polskich znaków - czasami lepiej się opłaca

czyli zamiast ślub mogę wpisać slub - dla googla to jest to samo?

Boty Google'a działają jak przeglądarki internetowe i odczytają słowo zapisane w html'u prawidłowo.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności