Skocz do zawartości

Darmowy katalog stron ale jak długo :)

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Kiedy Waszym zdaniem warto wprowadzić opłaty do katalogów?

- katalogi są oparte na skrypcie seokat.. są na PL domenach...

mają po 2000-3000 wpisów i PR1 są oczywiście poindexowane w google..

wiec jakie jest wasze zdanie?

czy mogę prosić expertów o wypowiedz? Zgred?

Zasadniczo możesz wprowadzić kiedy chcesz ;) Ale PR 1 imponujący nie jest, a moim zdaniem na to zwracają uwagę dodający w pierwszej kolejności. Możesz po roku, możesz po miesiącu - wprowadź płatności na parę dni i sprawdź, czy ludzie są gotowi płacić za wpisy. Jeżeli uzyskasz zadowalający dochód, zostaw płatności, jeżeli nie - powróć do darmowego modelu :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

a na ile płatnych wpisów macie dziennie ?

wiec że to dzwine pytanie.. ale obecnie mam 20-30 wpisów free na katalog wiec przy 10 katalogach po prostu się nie wyrabiam :D

ale boję się czy przy opłacie np: 1zł netto bedzie 3-4 wpisy ? jak jest u Was ?

pozdrawiam

mianle

ps: dodam że podne liczny dodtyczą zgłoszeń a nie zaakceptowanych wpisów...

Witam.....ja wprowadziłem opłaty po 4-5 miesiącach , na początku miałem po 1-2 wpisy płatne....bardzo słabo :puknijsie: teraz jest juz troche lepiej :jezyk1:

Pozdrawiam i Powodzenia

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Ja do skrobaka opłatę wprowadziłem po jakimś roku, jak PR skoczył do 4, obecnie leci drugi miesiąc gdy wpis podstawowy jest płatny. Wyraźnie było widać że ludzie zwracają na PR dużą uwagę ( i nie ma co się dziwić), ze względu na krótki i specyficzny (święta, nowy rok, dł. weekend) okres od wprowadzenie płatności wiele nie mogę powiedzieć, wpisów dziennie mam różnie zdarza się że jest 1, zdarza się że jest 7, 10 w każdym razie jeszcze nie przebiłem :) Stawiam teraz kilka nowy katalogów, i płatności pewnie będę chciał wprowadzić szybko, bo z moderacją na dłuższą metę byłoby ciężko. Jedyne co można zrobić to tak jak napisał bold, wprowadzić płatność na próbę i sprawdzić efekty. Najwięcej imo zarabia się na osobach, które katalogują pojedyncze własne strony, a takich najbardziej zachęca PR, skórka i ilość wpisów ( w myśl zasady "tylu zapłaciło to pewnie warto ;) )

witam

Kiedy Waszym zdaniem warto wprowadzić opłaty do katalogów?

- katalogi są oparte na skrypcie seokat.. są na PL domenach...

mają po 2000-3000 wpisów i PR1 są oczywiście poindexowane w google..

wiec jakie jest wasze zdanie?

czy mogę prosić expertów o wypowiedz? Zgred?

Już wprowadzaj, na co będziesz czekał

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności