Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtra?

Karolak723

Rekomendowane odpowiedzi

Maskowanie linków partnerskich - po co maskujesz? Możesz przesadziłeś z tymi partnerami i wyszło jak wyszło. Podrzuć adres na PW to zerknę co i jak.

No a po co maskwac linki partnerskie? Znacie syndrom psa ogrodnika, by utrzymać serwis trzeba z czegoś zarobic na opłaty. Linki do moich serwisów po części masz w sygnaturce.

Jakis czas temu napisałem do googla o sprawdzenie mojej strony pod kątem filtyrów itp i dostałem taką odpowiedź

Teraz to ja sam nie wiem przez co mi strona poleciała, i nie wiem czy to może być spowodowane przez hosting.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Toż to zwykłe info od google. Krótko mówiąc: Ręcznego Ci nikt nie dał, natomiast z automatu za coś poleciał :D

Jeśli poprawiłeś wszystko na stronie co mogło się google narazić to teraz pozostaje podczekać, lub wersja dla mniej cierpliwych 301

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

Ogólnie niewiem przez co filtr jest ;(

Jak to za co?

Tagi: 2012, 500 funtów na pokrycie kosztów podróży na mecz fazy pucharowej UEFA Champions League, Champions, darmowy konkurs, History, Konkurs, książkę podpisaną przez sędziego Pierluigi Collinę, League, liga mistrzów, plakietką i mini piłką UEFA CHL, torba firmy Adidas wraz z czapeczką, uefa, uefa 2012, UEFA Champions League 2012, uefa liga mistrzów, uefa tickets, Witness, Witness History, wycieczka dla dwóch osób na Finał UEFA Champions League 2012 w Monachium 19 maja 2012 r, wygraj 500 funtów na pokrycie kosztów podróży na mecz fazy pucharowej UEFA Champions League, wygraj książkę podpisaną przez sędziego Pierluigi Collinę, wygraj nagrody, wygraj torba firmy Adidas wraz z czapeczką, wygraj wycieczkę, wygraj wycieczkę dla dwóch osób na Finał UEFA Champions League 2012 w Monachium 19 maja 2012 r, wygraj żółta i czerwona kartka z meczu ćwierćfinałowego UEFA Champions League, żółta i czerwona kartka z meczu ćwierćfinałowego UEFA Champions League

Upychanie słów kluczowych i słaba treść.

https://support.google.com/webmasters/bin/a...mp;answer=66358

• 7 miesięcy temu...

nie wiem co jest ale linkowałem sobie i nagle moja strona spadła drastycznie w wynikach wyszukiwania, podstron nie chce mi się przewijac bo i tak jej nie ma.

moze mi ktoś powiedziec co jest zle ?

do tego muszę napisać, że pozycjoner który bawił się pozycjonowaniem założył stronę www.sexshop-diamore.pl - wydaje mi się, że to może mieć duży wpływ na to, co się stało. Pomoże ktoś?

Najlepsze zakłady bukmacherskie - gdzie grać i które zakłady wybrać?

Typy bukmacherskie.

co halo?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Rozumiem, że nikt nie podpowie jak się z tego wygrzebać?

Może jakbyś napisał coś więcej... Ty linkowałeś...? Pozycjoner? Gdzie..i kiedy linkowane było? Kiedy miała wylot? na jakie frazy?

Bo inaczej to zgłoś się do wróżki...

linkowane było niestety nie przeze mnie tylko przez pozycjonera, szczerze mówiąc to nawet nie wiem gdzie. Wylot był jakieś 3 miesiące temu, frazy bielizna erotyczna i sex shop

osoba, któa linkowała stronę dodatkowo załozyla domene sexshop-diamore . pl. Strona doszła nafrazy do 2 dziesiątki i spadek.

Najlepsze zakłady bukmacherskie - gdzie grać i które zakłady wybrać?

Typy bukmacherskie.

Tak w okolicy 26 maja? Jeśli tak... To wtedy był update algorytmu... W każdym razie zmień pozycjonera... Masz 90% linków na jedną frazę Sex Shop... 0 linków nofollow... To musiało się tak skończyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności