Skocz do zawartości

Jak wypromowac stronke?

voby.prv.pl

Rekomendowane odpowiedzi

WItam! Moja strona www.voby.prv.pl istnieje mniej niż 1 rok. Były już 3 całkowite zmiany grafy. Jednak od większego czasu liczba wejść na moją stronę jest jak na te lata dość mała. Zawsze wydawało mi się, że gdy będę miał dużo materiałów, to nawet jej promować nie będę musiał. Dziś mam prawie 200 skryptów php, bardzo dużo generatorów i innych niezbędnych rzeczy. Jednak sam nie wiem jak mam promować moją stronę. Zaóważyłem, że jak przedstawiłem się na tutejszym forum, to liczba odiwedzin wzrosła i to nawet ok. 70 odwiedzin dziennie. Jednak mój sponsor stawia mi o wiele większe warónki współpracy...

Zapraszam wszystkich na stronę: www.kody.sync.pl

Domena?

Może być www.voby.prv.pl ?

Ja ostatnio przeczytałem gdzieś, że aby uzyskać dobre wyniki na google.pl , to w wielkie znaczenia ma wymienianie się z innymi stronami linkiem. Więc tak robie, ale czy to na pewno prawda...??

Zapraszam wszystkich na stronę: www.kody.sync.pl

Co to znaczy

to znaczy, ze najpierw przeczytaj to forum od deski do deski a dopiero pozniej zadawaj pytania. (nie obrażaj się, bo prostu masz elementarne braki, o page rank wie chyba każdy, poczytaj trochę i zadawaj inne pytania).

ja tak zrobiłem na początku swojej drogi: zrobiłem sobie herbatki, kanapki i przesiedziałem kilka nocnych godzin na pochłanianiu wiedzy z tego forum (najlepsze w polsce!!!).

• 6 miesięcy temu...
...Własna domena, choćby darmowa .info...

Z tego co wiem to .info nie jest darmowa (chyba, ze ostatnio cos sie zmienilo).

voby.prv.pl - polecam Ci www.livenet.pl (przejdz na domeny i spradz sobie), byc moze znajdziesz cos ciekawego.

Pozdrawiam

rpnet

Z tego co wiem to .info nie jest darmowa (chyba, ze ostatnio cos sie zmienilo).

Byla promocja do konca 2004 roku, i domeny info przez okres ok. meisiaca bylo mozna rejestrowac za darmo na domena.cc i chyba tez az.pl

rpnet spojrzałeś na datę postu voby.prv.pl Jak myślisz czy przez parę miesięcy nadal nie znalazł domeny?

Po co to odgrzewać.

Kurcze, nie spojrzalem na date :) . Zauwazylem, ze post mi sie na kolorowo wyswietla, to odpowiedzialem ;) .

Dzieki za uwage (jestem ostatnio troche zamotany).

Byla promocja do konca 2004 roku, i domeny info przez okres ok. meisiaca bylo mozna rejestrowac za darmo na domena.cc i chyba tez az.pl

No tak, spoznilem sie z tym postem tylko kilka miesiecy :P

Pozdrawiam

rpnet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności