Skocz do zawartości

świadome zbanowanie konkurencji

piotrr989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma znaczenia. Można mieć 500 błędów, których w ogóle nie widać na stronie a wynikają one z czegoś zupełnie innego (dodatkowego kodu który się nie zwaliduje, bo się nie zwaliduje i już). Bronisz zdania które jest bez sensu. Ja wolę stronę która w pełni "działa" i to jest dla mnie najważniejsze.

seowyszbanner.gif

Nie od dziś wiadomo że czym mniej błędów na stronie tym lepiej się ją pozycjonuje.

nieprawda, dołączyłeś wczoraj a zaczynasz nie od tej strony, mam w topach strony co maja po 300 + błędów w walidatorze

Wolisz stronę która ma 500 błędów czy ta która ma 100.

co ja wole to moja sprawa, interesuje mnie co woli Google w tym pzrypadku

Są. Nigdy nie korzystałem, raz odczułem na własnej skórze. Z głównego portalu wydzielona była subdomena i tam przeniesiono część contentu. Subdomena szybko poszła w top i konkurencji to się nie spodobało. Po ich zagrywkach na kilka fraz dostałem filtr na ~30 dni. Później wróciło wszystko do normy. Wyczuli moment :D

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

np. dodawanie wpisów do katalogów 100 dziennie albo więcej

100 wpisów dziennie? W takim razie połowa PiO (włącznie ze mną) zabija siebie dodając projekt na kilkaset wpisów w dodawarkach :D

A tak na poważnie - nie zaszkodzi się w ten sposób konkurencji ;)

Nie od dziś wiadomo że czym mniej błędów na stronie tym lepiej się ją pozycjonuje.

He, he.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności