Skocz do zawartości

Lerkins Group wprowadza w błąd

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Jednego mojego klienta też próbowali załapac, ale się zorientował, że to chyba naciągacze skontaktowal się ze mną i ładnie im podziękował.

Choć nie wiem czy konkretnie o tą firmę chodzi. Wydaje mi się, że naciągaczy jest więcej.

A że proceder jest kontynuowany oznacza to, że dużo osób daje się nabrać. :rolleyes:

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Topik w górę....

Kill - może warto zmienić tytuł z "Lerkins Group" na np 'Lerkins Group - naciąga klientów' ?

Dzięki temu wyniki w google lepiej by uwidaczniały problem -> https://www.google.pl/search?hl=pl&q=lerkin...aj+w+Google&lr=

Albo przynajmniej na mniej oskarżycielski "Lerkins Group - wprowadza w BŁĄD" to od razu w oczy bardziej tak się rzuca.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Prawdopodobnie chodzi o to => interpatrol.pl

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

• 3 tygodnie później...

ale to nie oni pierwsi takie praktyki stosuja...

nie raz dostałem podobne oferty i oczywiście ad kosz... ale najpierw opierdziel od Głównej księgowej czemu ktoś zamawia cos bez jej wiedzy...

a może ktoś się poświęci i stworzy ranking firm grających nie fair na rynku?

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

ja kiedys wylapalem ta firme eurodomeny.pl - bez firmy i bez adresu - ze Szczecina - chieli 600 zl za domene .pl - tym sie chyba oberwalo - jak dla mnie to zwykle oszustwo i powinno byc karane tak samo jak kazde inne oszustwo czyli do 5 lat ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

znalazlem adres naciagaczy https://www.polski-rejestr-internetowy.com/...misc&fsa=faqDsp

tu jest jakis regulam ale nie podaja niczego od razu tylko ich doradcy sie kontaktuja...

ja mam pismo czrno na bialym koszt ogloszenia rocznie wynosi 858 euro i podlega zaplacie z gory bla bla bla

a jaknie wypowiemy umowy 3 miesiace wczesniej to placimy za rok kolejny.

Jak bede miec mozliwosc to zeskanuje, i opublikuje.

Ze tez musze sie meczyc z pozycjonowaniem swojej strony by roche klientow zalapac... trzeba bylo stworzyc rejestr i kasa leci z nieba...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności