Skocz do zawartości

dlaczego moja strona jest tak nisko?

annuszka

Rekomendowane odpowiedzi

chyba jej chodzi :)

zacząłbym od matematyki na stronie, bo coś mało dni wyszło w 2012 :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

...zacząłbym od matematyki na stronie, bo coś mało dni wyszło w 2012 :)

A po co dawać cały rok, skoro w 2012 ma byc koniec świata - gdzies koło 20 grudnia czy cuś :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Loża szyderców :)

A na poważnie, to podlinkuj świeżynkę z odpowiednim anchorem z sensownych katalogów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Loża szyderców :)

A na poważnie, to podlinkuj świeżynkę z odpowiednim anchorem z sensownych katalogów.

a co to znaczy? sorry ale, z pozycjonownia przeczytalam tylko Seo Help 20 steps to get your website to Google's #1 page, jak widac nie poskutkowalo. Nie bylo tam nic o podlikowaniu z odpowiednim anchorem z katalogow.

Linki z konkretnymi anchorami zdobywać, od katalogów i precli zaczynając.

Na jakie frazy chcesz być na pierwszej stronie?

kalendarz 2012, horoskop 2012

Na początek sugeruję zapoznać się z działem dla początkujących, a szczególnie z tematami tam przyklejonymi. Bo bez podstaw, to możemy sobie o pogodzie popisać. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Trudno odpowiedzieć na tak ogólne pytanie. Na początku zadbaj o wartość merytoryczną strony i wartościowe linki do niej, a następnie musisz niestety trochę zaznajomić się z tematyką pozycjonowania (pomocna może okazać się moja stopka), wtedy będziesz mogła zadać już konkretne pytania, gdy pojawią się pierwsze statystyki, wyniki itp. Powodzenia.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności