Skocz do zawartości

Tańsza alternatywa dla Xrumera?

Nexus_Media

Rekomendowane odpowiedzi

@linki z profili na maksymalnie 400 forach (na caly swiat)

Nie che mi się w to wierzyć

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

testowałem 2 tygodnie temu Scrapeboarda, na liście co zakładam 50k profili Board zalozyl 2 k, ale licz ze scrapeboard obsługuje texcaptcha, captcha o wiele większej ilości jak prezentowany soft. Również obsługuje najbardziej popularne platformy vBull 3/5 , smf 1/2, muBB 1.x, phpBB 2x/3x, IPB3x, Exp.Engine.

Wiec 400 moim zdaniem całkiem prawdopodobna liczba z 180k for przy takim OCR jak na załączonym obrazku. Ogólnie niema co dalej dyskutować moim zdaniem.

Skuteczność OCR jest taka jak w Captcha Sniper bo OCR to de facto to samo (czyli bardzo słaby powiedziałbym "amatorski" OCR używający Tesseracta + ImageMagick). W samym zakładaniu profili jest skuteczniej niż w Scrapeboard ale co z tego jak i tak program jest strasznie wolny. Testowałem to coś i gołym okiem było widać że zakładał bez problemu na formach SMF tam gdzie Scrapeboard nie założył, ale "prędkość" tego programu była nie do przyjęcia.

PS. Osobiście jestem bardzo ciekaw ile to 180k trwało .

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności