Skocz do zawartości

prolink.pl i nowe domeny

kams

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dostałem dzisiaj maila od administracji forum z ofertą w postaci noworocznego prezentu.

Jeśli ktoś nie jest zarejestrowany w prolink.pl to rejestrując się z podanego linka dostanie 20 linków do wykorzystani.

Czytałem na forum, że świeżych domen (moja ma 1,5 miesiąca) nie warto wrzucać do SWL.

Dlatego proszę o podpowiedź czy warto skorzystać z "prezentu" lub działać ze stroną prolink jeśli mam tak młodą domenę ?

gdyby dwudziestoma linkami z jakiegokolwiek systemu dało się wykosić konkurencję to by w top10 nie było nikogo :)

heh nie nie.. mi nie chodzi tylko o te 20 linków :) tylko o skorzystanie później z tego prolinka czyli więcej linków sobie tam wykupić. Czy korzystanie na tym etapie (czyli tak młodej domeny) z takiej strony nie przyniesie mi szkód.

Zarówno prolink jak i linkolo mają linki stałe o ile za nie później zapłacisz (przedłuzysz kampanię), więc przy niewielkich ilościach napewno nie zaszkodzą. A dzięki doborowi kontekstu strony na której publikujesz pewnie nawet pomogą bardziej.

Czy korzystanie na tym etapie (czyli tak młodej domeny) z takiej strony nie przyniesie mi szkód.

Nie ma takiej możliwości to linki stałe.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności