Skocz do zawartości

Open Site Explorer darmowe konto nie za darmo ?

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym się zarejestrować na https://www.opensiteexplorer.org/ w celu uzyskania klucza do API wszystko ładnie wszystko pięknie ale konto jest na 30 dni za darmo a pozniej 99 dolców. Przy rejestracji trzeba podać numer karty kredytowej z której zostanie pobrane 1$ w celu sprawdzania czy karta działa. Moje pytanie brzmi czy da się jeszcze zarejestrować prawdziwe darmowe konto ?

Jeśli nie to mam propozycję dam licencję WebMonitora na 100 domen, za darmowe konto które było już wcześniej zarejestrowane wiem, że takie konta działają za darmo.

Jeśli masz inna propozycję napisz na PW.

Proszę o odpowiedz.

Pozdrawiam

bilbord_opublikuj_mini.png

Więc przeczytaj jeszcze traz co napisałeś i zastanów się nad swoim bezsensownym pytaniem !

@Przy rejestracji trzeba podać numer karty kredytowej z której zostanie pobrane 1$ w celu sprawdzania czy karta działa

-> Moje pytanie brzmi czy da się jeszcze zarejestrować prawdziwe darmowe konto ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zakładasz konto

Dostajesz konto PRO na 30 dni za 1 USD

Kasujesz płatność miesięczną

Po 30 dniach konto zamienia się na konto FREE

Czytanie z zrozumieniem nie boli :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności