Skocz do zawartości

WYW.pl

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Darmowe kody na wpis promocyjny:

PIO1

PIO2

PIO3

Katalog zyskuje na mocy, jest ciągle linkowany, a wpisy google odwiedza od razu po dodaniu :) Unikat wymagany, nie marnujcie kodów na dodanie wpisów z nieunikalnym opisem. 250 znaków to niedużo.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Sorry za kolejny double post :D

Zmieniłem wygląd katalogu na nową skórkę, która po okresie testów (nie chcę dawać Wam czegoś zabugowanego :)) będzie darmowa. Zapraszam do wychwytywania błędów i testowania.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

• 3 tygodnie później...

Katalog jest na sprzedaż. Aukcja na allegro: https://allegro.pl/katalog-stron-wyw-pl-i2219774040.html Zapraszam! :) Mocno podlinkowany! Super krótka domenka!

• 1 miesiąc temu...

Odpowiadając na emaile: wyw.pl nie jest już moim katalogiem. Został sprzedany i NIE wiem, czemu nie działa, jak długo nie będzie działał itd. itp :)

Nie wiem też, co z wpisami ;(

Wygrana w uczciwej licytacji i nie zamierzam dyskutować, czy była warta czy nie :P W każdym razie chciałem wyjaśnić, że brak widoczności wpisów itd. nie jest spowodowany przeze mnie ;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności