Skocz do zawartości

Powalony katalog stron

mitrok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Ponieważ katalog obchodzi "rocznicę" z powodu 5 tys. Waszych wpisów, to z tej okazji postanowiłem sprezentować 5 kodów premium. Kody są następujące:

IMPI1

IMPI2

IMPI3

IMPI4

IMPI5

O dziwo katalog po kilku ruchach we wskaźnikach "zielonego paseczka" nadal utrzymuje kosmiczną wartość PR5, co w sumie mnie cieszy :)

Lada dzień zostanie wdrożona opcja płatnych wpisów premium o które wiele osób prosiło w mailach, na temat wprowadzenia wszystkich płatnych wpisów cały czas się zastanawiam. Czas pokaże.

BTW postawiłem kolejnego seoka pod adresem www.powiewiorka.pl - uzupełniam jeszcze konfigurację, ale dodawać wpisy już można :D

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

• 1 miesiąc temu...

Dawno nie puszczałem kodów, więc w prezencie 5 sztuk wpisów Premium na 30 dni:

PIO5

PIO4

PIO3

PIO2

PIO1

Katalog mimo trzymającej wciąż PR5 cały czas darmowy (oczywiście z opcją płatnych smsów również), ale już całkiem niedługo będę wrzucać jakąś symboliczną "złotówe" za wpis bo serwer mi sie zaczyna grzać i czasu brakuje na moderacje :)

@mitrok

Czy mógłbyś zaakceptować zgłoszone podkategorie w katalogu www.powiewiorka.pl.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

• 8 miesięcy temu...

Znów wrzucę trochę kodów, bo bardzo dawno nie wrzucałem. Katalog "spadł" z PR5 na starcie na PR4 i cały czas trzyma tą wartość, więc całkiem nieźle.

Kody na wpis zwykły:

PIO10

PIO9

PIO8

PIO7

PIO6

PIO5

PIO4

PIO3

PIO2

PIO1

Kody na wpisy PREMIUM:

PIOP5

PIOP4

PIOP3

PIOP2

PIOP1

Tylko regulamin obowiązuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności